Netwerkbijeenkomst

Datum: 20 november 2019
Evenement: Netwerkbijeenkomst Dutch Dream Group
Voor wie:

 Ondernemers, investeerders en (potentiële) MBI’ers

Locatie: De Landgoederij, Bunnik

Op woensdagavond 20 november organiseren wij weer een netwerkbijeenkomst.

Op deze avond brengen we ondernemers, investeerders en toptalent samen. We nemen je mee in de wereld van de (overname)markt, private equity en recruitment van management. Met o.a. sprekers zoals: Niels Kok, investeerder van Malon Capital, Jans Graver, die ons een kijkje in zijn Management Buy-In traject geeft. Als afsluiter van de avond zal Miriam Notten ons kennis laten maken met de kracht van netwerkend werken.

Over de sprekers:
Niels Kok is bijna twintig jaar actief in private equity. Volgende week woensdag zal Niels inzicht geven in zijn activiteiten bij Malon Capital en deelt hij zijn visie op het investeringslandschap.

Miriam Notten is expert op het gebied van sociaal kapitaal en netwerkend werken. Miriam brengt woensdagavond de theorie van network science naar de dagelijkse praktijk en laat ons zien hoe je op hoofdlijnen jouw eigen netwerk en dat van jouw organisatie kan WAARDEren.

Jans Graver is sinds 2018 mede-eigenaar van Propellor Digital, een innovatief E-commerce platform, opgericht door Jeroen van der Geest. Jans neemt je tijdens de Netwerkbijeenkomst mee in zijn reis van MBI kandidaat tot mede-eigenaar waarbij Jeroen als ondernemer en verkoper zijn ervaringen zal delen.

Praktische informatie

De netwerkbijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 november 2019
Ontvangst: 18.30 uur
Aanvang: 19.00 uur
Borrel: 22.00 uur
Einde avond: 23.00 uur
Locatie: De Landgoederij in Bunnik
Adres: Camminghalaan 30, 3981 GH, Bunnik

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze netwerkbijeenkomst.

Aanmelden
Jouw aanmelding ontvangen wij graag via het inschrijvingsformulier rechts. Aanmelden kan ook per e-mail via info@dutchdreamgroup.nl of via 088-3551400. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en de routebeschrijving met exacte locatie.

Inschrijven

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte