Netwerkbijeenkomst

Datum: 15 mei 2019
Evenement: Netwerkbijeenkomst Dutch Dream Group
Voor wie:

 Ondernemers, investeerders en (potentiële) MBI’ers

Locatie: Woudschoten, Zeist

Ondernemen met toekomstperspectief: opvolging biedt kansen!Op woensdagavond 15 mei organiseren wij onze netwerkbijeenkomst waarbij wij ondernemers, investeerders en toptalent samenbrengen. Tijdens deze avond bieden wij jou de gelegenheid om in gesprek te komen met deze ondernemers en het toptalent.

We beginnen de avond met je een overzicht te geven van wat wij, Dutch Dream Group, vanuit verschillende kanten meekrijgen van de (overname)markt. We hebben een aantal vragen voorgelegd aan investeerders en ondernemers uit ons netwerk en de uitkomst hiervan zullen we aan je presenteren.  Aan de hand van een aantal stellingen bespreken wij vervolgens graag hoe de (overname)markt door jullie wordt ervaren. Is dit een goede tijd om je bedrijf de verkopen? Is het een probleem om goed (ondernemend) personeel te vinden?

Daarnaast staan de volgende sprekers op het programma om hun ervaringen met je te delen:

Martijn van der Hoeden richtte in 1990 Assistance Software op en bouwde dat uit tot een zeer succesvolle onderneming die hij in 2017 verkocht aan Unit4 (lees hier het persbericht). In 2018 richtte Martijn zijn nieuwe bedrijf No Monkey Business op dat bedrijven helpt om met een “4-Step Exit Program” tot een Dream exit te komen. Tijdens de netwerkbijeenkomst neemt Martijn je mee in de weg die hij heeft af moeten leggen om zijn onderneming succesvol te laten worden, geeft hij zijn visie op hoe je de waarde van je eigen bedrijf kan maximaliseren en deelt hij zijn inzichten over hoe kopers jouw onderneming zullen evalueren.

René Richters, die recent een MBI heeft afgerond, heeft na een succesvolle carrière een nieuwe prachtige uitdaging gevonden: René kocht recent Vipack B.V., een private label-producent van was- en reinigingsproducten. Een bijzonder en mooi bedrijf. René zal zijn ervaringen over zijn aankoopproces en de eerste maanden na de overdracht tijdens de bijeenkomst met jullie delen.

Het belooft weer een inspirerende avond te worden.

Wanneer
De Netwerkbijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 mei in Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist. Vanaf 18.30 uur ontvangen we je met een kopje koffie. Om 19:00 uur begint het programma en de avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze netwerkbijeenkomst.

Aanmelden
Jouw aanmelding ontvangen wij graag via het inschrijvingsformulier rechts. Aanmelden kan ook per e-mail via info@dutchdreamgroup.nl of via 088-3551400. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en de routebeschrijving met exacte locatie.

Inschrijven

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte

ga('create', 'UA-63394827-1', 'auto', ); ga('send', 'pageview');