Netwerkbijeenkomst

Datum: 20 november 2019
Evenement: Netwerkbijeenkomst Dutch Dream Group
Voor wie:

 Ondernemers, investeerders en (potentiële) MBI’ers

Locatie: De Landgoederij, Bunnik

Op woensdagavond 20 november organiseren wij weer een netwerkbijeenkomst waarbij wij ondernemers, investeerders en toptalent samenbrengen. Tijdens deze avond bieden wij jou de gelegenheid om in gesprek te komen met deze ondernemers en het toptalent.

We beginnen de avond met je een overzicht te geven van wat wij, Dutch Dream Group, vanuit verschillende kanten meekrijgen van de (overname)markt en recruitment van management. Daarnaast delen investeerder Frank Hoogeveen van Malon Capital en MBI kandidaat Jans Graver hun ervaringen. Ons doel is om jou met nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.

Eén van de sprekers van de avond: Miriam Notten

Met haar bedrijf La Red adviseert en ondersteunt Miriam individuen en organisaties om de kracht van het netwerk te ontsluiten. De vragen die ze voor haar opdrachtgevers oplost variëren van het vinden van een nieuwe baan, stakeholdermanagement, lobbytrajecten, het trainen van een HR-afdeling in netwerkrecruitment en de transitie naar netwerkorganisaties. Ondernemers zetten La Red vaak in voor het versterken van business development en het sales proces.

Maak je op voor 45 minuten interactie. Miriam brengt de theorie van network science naar de dagelijkse praktijk en laat ons zien hoe je op hoofdlijnen jouw eigen netwerk en dat van jouw organisatie kan WAARDEren. Ze nodigt je van harte uit om al voor 20 november kennis te maken.

Wil je weten hoe volwassen jouw organisatie is als netwerkorganisatie? Deze scan is een handige kwalitatieve aanvulling bij aankoop, verkoop of investeren in de organisatie die je op het oog hebt. Vul je de scan in, dan krijg je persoonlijk feedback van Miriam. Wil je de scan invullen met meer mensen uit één en dezelfde organisatie? Laat het Miriam vooraf even weten. Vul de scan in.

Wanneer
De Netwerkbijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 november in Bunnik. Vanaf 18.30 uur ontvangen we je met een kopje koffie. Om 19:00 uur begint het programma en de avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze netwerkbijeenkomst.

Aanmelden
Jouw aanmelding ontvangen wij graag via het inschrijvingsformulier rechts. Aanmelden kan ook per e-mail via info@dutchdreamgroup.nl of via 088-3551400. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en de routebeschrijving met exacte locatie.

Inschrijven

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte