Rob Willemsen

Associate Partner

Rob studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna bekleedde hij marketing- en verkoopfuncties in de internationale telecomsector bij Canon en Ericsson, waar hij verantwoordelijk was voor het leiden en uitbreiden van activiteiten in de EMEA-regio en Amerika.

In 1998 was Rob medeoprichter van Diligence, een succesvolle organisatie gericht op bedrijfsovernames, evenals op het ondersteunen van ondernemers met financieringsoplossingen en organisatievraagstukken.

Met zijn passie voor zelfstandig ondernemerschap kocht Rob een bedrijf dat gespecialiseerd was in de detachering van personeel voor administratieve en financiële functies. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot meer dan 100 werknemers, waarna het in 2007 werd verkocht aan een Britse investeerder.

Sindsdien is Rob actief als zelfstandig consultant, waarbij hij MKB-ondernemers in Nederland helpt, begeleidt en adviseert op het gebied van bedrijfsovernames, verkooptrajecten en financieringsvraagstukken. Zijn brede kennis en expertise hebben bijgedragen aan succesvolle trajecten in diverse sectoren, zoals de uitzendbranche, IT, betaaloplossingen en techniek.

Vanaf juni 2024 heeft hij zich als Associate Partner aangesloten bij Dutch Dream Group. In deze rol werkt hij samen met deskundige en ambitieuze collega’s om ondernemers te ondersteunen bij het versterken, verkopen of laten groeien van hun bedrijf, waarbij hij zijn uitgebreide ervaring inzet. Zijn oprechte interesse in mensen en hun drijfveren maakt Rob een aangename gesprekspartner en geeft ondernemers het vertrouwen dat ze in goede handen zijn.

Rob woont in Heemstede en geniet van wandelen, reizen, zeilen en geschiedenis.

“Met mijn ervaring als ondernemer, zowel op strategisch als praktisch vlak, kan ik ondernemers op een persoonlijke en effectieve manier ondersteunen. Samen werken we aan het versterken, verbeteren en succesvoller maken van hun bedrijf!”

Waar kan je Rob voor bellen?

Rob is dé aangewezen persoon om te benaderen als je als ondernemer begeleiding en advies zoekt op het gebied van bedrijfsovernames, verkooptrajecten en financieringsvraagstukken. Met zijn ruime ervaring in de internationale telecomsector en zijn bewezen expertise als ondernemer en consultant, weet hij precies wat er komt kijken bij het laten groeien, versterken of verkopen van een bedrijf. Of je nu een MKB-ondernemer bent die een strategische overname overweegt, financieringsoplossingen zoekt of een exit plant, Rob staat klaar om je te ondersteunen met zijn diepgaande kennis en hands-on aanpak. Zijn persoonlijke benadering en oprechte interesse zorgen ervoor dat je in goede handen bent.

Daarnaast kun je Rob bellen voor advies en begeleiding in sectoren zoals IT, de uitzendbranche, betaaloplossingen en techniek. Of het nu gaat om strategisch advies of concrete begeleiding bij belangrijke zakelijke beslissingen, Rob biedt een luisterend oor en een heldere visie.

Samen werken aan waardegroei?

Benieuwd naar je huidige ondernemingswaarde, en hoe we deze gezamenlijk kunnen optimaliseren door een toekomstgerichte aanpak?

Laat je gegevens achter dan nemen we spoedig contact met je op voor het plannen van een nadere kennismaking en inventarisatie.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct