Duurzaam ondernemen

De bedrijfsvoering structureel, eenvoudig en positief verduurzamen. Dat is de opdracht voor de overheid. De recentelijke schrijnende voorbeelden laten zien dat klimaatverandering geen toekomstig probleem meer is. We moeten nu samen actie ondernemen. Dat begint bij het eigen beleid, bijvoorbeeld voor duurzaam reizen, circulair inkopen of afvalscheiding. En een goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen.

Samen met onze partner KplusV bieden we een aanpak voor het structureel verduurzamen van de bedrijfsvoering die helder is gestructureerd rond drie vragen. In alle eenvoud: wat is de opgave, wat past er en hoe pakken we het aan? We meten wat we moeten weten, we leggen de energie bloot die al bij de medewerkers aanwezig is en we stippelen een realistische route uit die gedragen wordt door de organisatie. Samen met KplusV staan we je gedurende het volledige traject, inclusief de implementatie van het plan van aanpak.

Waardegroei door verduurzaming

Een doordachte verduurzamingsstrategie en bijbehorende planning, waarmee je jouw digitale ambities gaat realiseren. Dat levert niet alleen direct winst op in jouw bedrijf, je levert hiermee ook een bijdrage aan duurzaam ondernemen en het zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

Jouw bedrijf toekomstklaar?

Samen met onze partner KplusV doorlopen we de drie fases van het traject met als expliciete doelstellingen communicatie, activatie en het behalen van je duurzame doelen.

Laat je gegevens achter met een korte toelichting van je vraagstuk, dan koppelen we je spoedig aan de juiste adviseur.  

Neem vrijblijvend contact op

Onze diensten

Ondernemende adviseurs voor ondernemend MKB

Solliciteer direct