Vraag en aanbod

Bekijk hier onze actuele profielen

Wil je een bedrijf kopen, als Management Buy In kandidaat of als gevestigd ondernemer met groeiplannen? Wil je een bedrijf actief in de verkoop zetten en gevonden worden door de juiste koper uit ons ruime netwerk? Ben je als eigenaar van, of investeerder in, een bedrijf op zoek naar management versterking om de volgende fase versneld te realiseren? 

Onze adviseurs helpen jou de juiste match te maken op basis van hun ruime ervaring, persoonlijke netwerk en onze ruime database. Wij horen het graag als je aanvullende informatie wenst te ontvangen op één van onderstaande profielen.

Bedrijf aangeboden
Bedrijf gezocht
Kandidaat aangeboden
Kandidaat gezocht
Profile
Profile
Branche
Employees
Employees
Revenue
Revenue
Onze cliënt is een vooraanstaande installateur, met een uitgebreide track record en expertise in Ontwerp, Realisatie, Beheer & Exploitatie, Contamination Control, Prefabricage, Gebouwautomatisering, Building Information Modeling, Beveiligingstechniek, en Klimaatmetingen.
Voor een snelgroeiende relatie in de verpakkingsindustrie zijn wij op zoek naar groothandels met aanvullende activiteiten. De cliënt wenst verdere schaalgrootte te bereiken door  autonome groei, mogelijk in combinatie met strategische acquisities.
De koper is een Nederlandse gevestigde leverancier van SaaS-CRM oplossingen en wil gezamenlijk met de verkopende partij een consolidatieslag in de markt realiseren door haar CRM oplossing op te schalen.
De onderneming produceert kozijnen, deuren en ramen in opdracht van een divers B2B klantenbestand. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit bouwbedrijven, aannemers en eenmanszaken (ZZP).
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorraadhoudende groothandel in technische producten. Het doel van de opdrachtgever is om middels een samenwerking of overname haar product assortiment uit te breiden en/of te verbreden, zodat toekomstige risico’s meer gespreid worden. 
Een sterk commercieel gedreven ondernemer met brede algemene managementervaring zoekt een productiebedrijf of technische handelsonderneming voor de B2B markt met (internationale) groeipotentie.
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorraadhoudende groothandel in technische producten. Het doel van de opdrachtgever is om middels een samenwerking of overname haar product assortiment uit te breiden en/of te verbreden, zodat toekomstige risico’s meer gespreid worden.
De ondernemer zoekt een bedrijf met een technisch dienstverlenend product met mogelijkheid tot verandering door verbinding. Het levert bij voorkeur een bijdrage aan Vergroening, Innovatie, Duurzaamheid.
De gezochte kandidaat is een hands-on, commercieel ingestelde ondernemer (algemeen directeur) die verantwoordelijk zal zijn voor opschaling van de onderneming vanuit een stevige en concrete basis. 
De onderneming is een groothandel in consumentenartikelen (non-food) met innovatieve en sterke merken. De onderneming heeft een sterk assortiment van duurzame kwaliteitsmerken dat verder uitgebouwd kan worden.
Je start als ondernemende directeur waarbij je ook een actieve rol oppakt als projectleider voor de nieuwbouw. Tevens ben je een onderdeel van het managementteam en fungeer je als sparringspartner voor de huidige directie.
Twee partners met een sterk management trackrecord, die hebben bewezen de groei en professionalisering van organisaties te kunnen realiseren. Zoeken een bedrijf dat klaar is voor de volgende stap, bijvoorbeeld in de vorm van diversificatie of internationale expansie.
The company is an innovator, designer, manufacturer and supplier to the mould and die change system industry. The company’s bolt-on, ‘quick change’ systems for plastic moulding and metal stamping lines offer clients significant time and cost savings.
Een modern administratie kantoor met klanten uit een gevarieerd aantal sectoren binnen het MKB. De onderneming begeleidt haar klanten bij een tal van financiële werkzaamheden of voert deze voor haar uit.
Voor een groeiend multidisciplinair adviesbureau voor gebieds- en locatieontwikkeling zijn wij op zoek naar partijen die de organisatie op specifieke punten kunnen versterken.
Voor een groeiend multidisciplinair adviesbureau voor gebieds- en locatieontwikkeling zijn wij op zoek naar partijen die de organisatie op specifieke punten kunnen aanvullen en versterken.
De eigenaar wil de onderneming overdragen aan een branchegenoot of aan een ervaren en ambitieuze MBI-ondernemer die het bestaande groeipotentieel wil benutten.
Ervaren no-nonsense ondernemer die heeft bewezen dat hij groei van organisatie en mensen kan realiseren, levert resultaten. Zoekt bedrijf dat open staat voor nieuwe ideeën en groei. Bereidheid om met de bestaande aandeelhouder meerjarig samen te werken om de onderneming verder te brengen.
Gezocht wordt een groothandel (met productie). De onderneming is nationaal georiënteerd op B2B klanten en ziet internationale kansen.
De huidige eigenaar heeft de wens om de onderneming tijdig over te dragen aan een nieuwe eigenaar. De huisvesting van de onderneming zal door de huidige aandeelhouders gemoderniseerd en vergroot worden in 2022.
Een teamspeler die graag mensen de verantwoordelijkheid geeft om het beste uit zichzelf te halen. Als strategische doener komt hij goed tot zijn recht in een bedrijf dat werkzaam is in een markt waar verandering veelal de enige constante is.
Zeer gedreven commercieel directeur zoekt ter gedeeltelijke of geleidelijke overname een onderneming die door een bestaande product- of dienstenportfolio stabiel en winstgevend is maar kansen wil benutten en wil groeien met bijvoorbeeld een nieuwe product/marktcombinatie.
Een ondernemende doener met strategisch inzicht en een sterke commerciële drive. Zet kansen om in resultaat. Heeft ervaring met internationalisering en het implementeren van groeistrategieën. Hij heeft een passie voor duurzaamheid wat hij graag inzet om een duurzame groei te realiseren.
Een ervaren allround ondernemer die doortastend problemen aanpakt en oplost. Een teamplayer die samen met het huidige managementteam de koers en stappen bepaalt die gezet moeten worden om de doelstellingen te realiseren.
Commerciële professional met oog voor kans hebbende strategieën en ruime ervaring als ondernemer, manager en teambouwer.
De organisatie betreft een IT-onderneming gespecialiseerd in niet-standaard klantoplossingen. Zij richten zich op compromisloze IT-continuïteit. De onderneming is al decennia lang actief op de Nederlandse markt en wordt aangestuurd door meewerkende ondernemers.
Dynamische ondernemer met de vaste wil en de energie om obstakels te overwinnen. Moet op een plek zitten waar hij zijn (extraverte) commerciële talenten kan benutten. Behendig in het grijpen van nieuwe kansen. De spil en ontwikkelaar van nieuwe initiatieven.
Logistiek-georiënteerde Ondernemer zoekt productie- of handelsonderneming met hoogwaardige (eind-)producten in niche markt met groeipotentieel in nieuwe afzetkanalen, aanvullende services, en/of verbreding van het product portfolio. Potentie om uit te breiden in Europa, oog voor kwaliteit.
De onderneming is actief als kinderdagverblijf en biedt peuteropvang, peuterschool, voor-, tussen- en naschoolse opvang. Tijdens schoolvakanties bieden ze, voor schoolkinderen, opvang voor de gehele dag aan.
Een participatiemaatschappij met een investeringsstrategie die is gericht op opvolgings-vraagstukken, bedrijfsovernames en groeifinanciering.
Voor een jonge en groeiende facilitair dienstverlener met een sterke positie in het onderwijs alsmede bij VVE’s, zijn wij op zoek naar partijen die zich willen aansluiten/ter overname zijn.
Ruime ervaring binnen de branches food, zakelijke dienstverlening, maakindustrie, handel en distributie. De participatiemaatschappij zal een meerderheids- of een substantieel minderheidsbelang binnen het bedrijf verkrijgen.
Investeert in middelgrote technische, consumentengoederen en ICT gerelateerde bedrijven met een bewezen positie.
Onze opdrachtgever is een volwassen, kwalitatief hoogwaardig marketing-/communicatiebureau, actief op het gebied van merkstrategie, activatie en communicatie.
Innovatieve leverancier van bakkerijproducten welke zich onderscheidt door hoge kwaliteit, klantgerichtheid en maatwerk bij de hogere volumes Groeikansen bevinden zich door procesoptimalisatie door te voeren en verbreding van het aanbod aan bestaande klanten
Omvangrijke AGF-exporteur met sterke logistieke operatie zoekt uitbreiding van het assortiment, aanvoerlijnen (sourcing) en afzetkanalen. Groeikansen bevinden zich onder andere in cross-selling en logistieke optimalisatie.
Omvangrijke visverwerker met moderne productiefaciliteiten en sterk logistiek apparaat zoekt uitbreiding van het assortiment, aanvoerlijnen sourcing en specialistische afzetmarkten Groeikansen bevinden onder andere in cross selling en operationele optimalisatie.
Gespecialiseerde en dynamische transporteur met modern wagenpark en zeer diverse capaciteiten op gebied van vers transport, zoekt uitbreiding in nieuwe geografische markten. Groeikansen bevinden zich onder andere in aanvullend netwerk en operationele optimalisatie.
De onderneming levert hoge toegevoegde waarde met een langetermijnvisie, resulterend in langjarige klantrelaties. Outsourcing klanten is een grote pré.
De onderneming is een groothandel in consumentenartikelen (non-food) met innovatieve en sterke merken. De onderneming heeft een sterk assortiment van duurzame kwaliteitsmerken dat verder uitgebouwd kan worden.

Blijf op de hoogte van het laatste aanbod!

Solliciteer direct