Netwerk & Search

Of het nu gaat om een strategisch aankoop-, verkoop- of MBI-traject, na het afronden van de oriëntatie en het opstellen van het zoekprofiel begint de actieve search. Een mooi, spannend en intensief traject waarvoor wij een ervaren en specialistisch search team voor beschikbaar hebben. De search is een reis die we samen aan gaan en waarbij meestal de zon schijnt, maar het ook af en toe ook kan regenen of je de wind tegen hebt. Maar waar je aan het einde van de tocht naast een match ook een rugzak vol nieuwe kennis, ervaringen en aanvullend netwerk hebt opgedaan. 

Wat het voor ons zo leuk maakt om enthousiaste ondernemers te helpen? Allereerst de band die we met elkaar opbouwen door het intensieve contact dat we gedurende de search met elkaar hebben. Het is een zoektocht waarbij we elkaar steeds beter leren begrijpen en waarbij je nieuwe dingen gaat ontdekken. Elke kandidaat en elk bedrijf is anders, dus elk searchtraject is anders. Waardoor ook voor ons geen dag hetzelfde is!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat onderstaand je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te inventariseren.

Word onderdeel van ons netwerk

Met veel kandidaten en ondernemers waar we mee werken, blijven wij ook na het traject in contact. Omdat je nooit weet wanneer je weer wat voor elkaar kunt betekenen, maar vooral omdat wij benieuwd zijn naar het vervolg van jouw ondernemersreis. 

Om te horen of de uitkomst net zo mooi is als wat je ervan had verwacht. De uitkomst is overigens voor echte ondernemers meestal niet ‘de eindbestemming’ en daarom blijven wij je graag van dienst of houden onze ogen in de markt voor je open. 

MBI kandidaten of ondernemers die eerder hebben begeleid en in de volgende fase van hun onderneming tegen andere vraagstukken aanlopen, schakelen ons weer in. Denk aan het uitbreiden van hun huidige activiteiten door een strategische overname of het zoeken naar financiering. Maar ook kandidaten die na de verkoop van hun eerste bedrijf op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging melden zich weer bij ons. Het is nooit klaar, dus staan we je graag bij zolang we waarde aan jouw bedrijf toe kunnen blijven voegen! 

Platforms en systemen

Als zoekspecialist met een proactieve aanpak maakt ons search team gebruik van een scala aan on- en offline tools. Zo zijn wij actief in o.a. de volgende netwerken om voor jou geen mogelijkheid onontdekt te laten:

Samen op zoek voor
jouw bedrijf?

Overweeg je de verkoop van je bedrijf? En ben je benieuwd hoe  onze proactieve aanpak tot de beste koper kan leiden?

Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek,  waarbij  één van onze adviseurs de mogelijkheden nader met je inventariseert. 

Neem vrijblijvend contact op

Onze diensten

Ondernemende adviseurs voor ondernemend MKB

Solliciteer direct