Ons verhaal

Nederland is een land van ondernemers...

Ruim 2 miljoen, in alle soorten en maten. Waaronder een half miljoen MKB’ers; het fundament onder onze economie. Het is niet voor niets dat wij als Dutch Dream Group zo graag met hen werken. We spiegelen ons aan hun mentaliteit en gedrevenheid. Bewonderen hun lef en leiderschap. En zijn bovenal nieuwsgierig naar hun ondernemersverhalen.

Bijvoorbeeld over hoe het ondernemersvuur ooit is gaan branden. Maar vooral ook over hoe dit vuur nog iedere dag gaande wordt gehouden. Wat de uitdagingen zijn van vandaag. En de dromen zijn voor morgen. Zo begrijpen we de oorsprong van de onderneming en leren we de eigenaren en hun ambities kennen. Van daaruit denken we mee over de toekomst. Om samen mooie, nieuwe hoofdstukken aan het verhaal toe te voegen. We stimuleren om te dromen, maar wel met open ogen en met beide benen op de grond.  

Want als geen ander weten wij dat succes niet vanzelfsprekend is. In een snel veranderende wereld moeten bedrijven en hun management zich continu heroriënteren en ontwikkelen om continuïteit te kunnen waarborgen. Daarom staan we je bij met raad en daad op belangrijke momenten in de ontwikkeling van je bedrijf. Zowel bij geplande transacties, als bij onverwachte kansen of uitdagingen. We maken je los van de dagelijkse hectiek en helpen je bij het definiëren van de toekomst. Waarbij we samen een heldere strategische koers vertalen naar concrete acties, om duurzame waarde te realiseren vanuit jouw unieke potentie. Ongeacht of je een bestaande ondernemer, aspirant-ondernemer (MBI-MBO), of investeerder bent.

In iedere transactie gaan we voor het optimale resultaat. We kijken hiervoor altijd verder dan de cijfers. Want alles begint met mensen en hun visie. Vanuit die basis kunnen we onze ervaring, expertise en netwerk optimaal voor je inzetten. Met ruimte voor intuïtie, creativiteit en nieuwe inzichten. Door te inspireren, te faciliteren en te verbinden bouwen we samen aan een bedrijf dat klaar is voor de toekomst. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het doel is altijd helder en eenduidig…

                                                                                                                                                                                                                                                              Het realiseren van jouw ondernemersdroom!

Visie & Missie

Ondernemerschap is in potentie het krachtigste mechanisme ter wereld, voor innovatie en waardecreatie. De waarde van elk bedrijf ligt besloten in de toekomst, vandaar onze focus op Toekomstklaar Ondernemen

Dutch Dream richt zich daarom in al haar activiteiten op:

Onze overtuiging

De wereld veranderd in ongekend tempo, met vraagstukken op het gebied van digitalisering en duurzaamheid waar zo langzamerhand geen bedrijf meer omheen kan. Innovatiecycli versnellen in parallel hiermee ook en ketensamenwerking vindt vaker en in flexibeler vorm plaats. Ondernemers hebben dus meer dan ooit grip nodig op hun strategische proces en de impact van ingrijpende ontwikkelingen op hun ondernemingswaarde. Wij adviseren en begeleiden ze hierbij, op basis van de volgende leidende overtuigingen:

  

Team

Wij inspireren, adviseren en begeleiden MKB bedrijven, ondernemers en hun management teams bij de aankoop, verkoop en financiering van hun bedrijf. Ook vinden wij geschikte ondernemers of management talent in opdracht van bedrijven of hun investeerders. Geen mens en geen bedrijf is hetzelfde. Daarom geloven wij dat een transactie, naast een financieel plaatje, vooral mensenwerk is.

Partners

Wij streven er naar zoveel mogelijk ondernemers te kunnen bijstaan, vandaar onze brede propositie. Daarentegen houden we ook een duidelijke focus op de kernactiviteiten waarop wij denken de meeste waarde toe te kunnen voegen voor onze klanten. Vandaar dat we op de relevante aanpalende werkgebieden een sterk en divers partnernetwerk hebben opgebouwd. Zo kunnen elke ondernemer gedurende zijn volledige ondernemersreis op maat bijstaan, dan wel warm verwijzen binnen ons netwerk.

Vacatures

Dutch Dream Group is regelmatig op zoek naar adviseurs, associate partners, werkstudenten en stagiaires. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct.

Events

Wij verbinden ondernemers, investeerders en bedrijven op elk denkbare manier. Maak nader kennis onze community en adviseurs door het bezoeken van één van onze on- en offline bijeenkomsten. Schrijf je snel en eenvoudig in via onderstaande links!

Nick Pals Dutch Dream Group
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Als toekomstklaar ondernemer blijf je graag actueel. Wij houden je graag op de hoogte van ons laatste aanbod van bedrijven en kandidaten, dealnieuws, product updates en evenementen. 

Solliciteer direct