Recruitment voor investeerders

Ben je op zoek naar geschikt recruitment om je portfolio bedrijven succesvol naar de volgende fase te leiden? Of is management versterking een aandachtspunt in een beoogde transactie? 

Dan is Dutch Dream Group de partij met het juiste netwerk. Wij zijn preferred supplier van menig investeerder, omdat wij de relatie tussen investeren in management talent en de optimale ontwikkeling van jouw portfolio bedrijven begrijpen. Door onze jarenlange ervaring en expertise op gebied van kandidaten met ondernemingsachtergrond, kennen we de dynamiek van jouw bedrijf en de noodzaak om snel te moeten inspelen op daarin actuele ontwikkelingen. In nauwe samenwerking met onze partner Personal Best bieden wij hierin een unieke dienstverlening.

Het onderscheidende profiel van onze kandidaten? Wij werken met ambassadeurs en MBI kandidaten die bewust op zoek zijn naar hun volgende stap in het MKB. Kandidaten die weten welke transities er in de markt spelen. Zij zijn op de hoogte van de technologische ontwikkelingen, weten een team aan zich te binden en krijgen de organisatie mee in de veranderingen waar zij voor staat. Maar bovenal zijn het kandidaten die mee willen bouwen aan de groei van jouw bedrijf. Deze kwaliteit, commitment en gedrevenheid zijn de belangrijkste onderscheidende elementen van de ondernemende kandidaten waar wij mee werken.

Samen bouwen aan jouw portfolio

Als ondernemende adviseurs zijn wij vanuit ons DNA geïnteresseerd in de ambities van investeerders en hun portfolio bedrijven. Wij zien onszelf niet alleen als leverancier van potentieel interessante target ondernemingen, maar ook als jouw partner op het gebied van executive search.

Wij begrijpen door onze unnieke achtergrond als geen ander de ondernemende dynamiek van het investeren en wat dat betekent voor het talent dat jullie zoeken en willen binden. We hebben de ambitie om in gezamenlijkheid te acteren. We denken dus niet in nauw gedefinieerde ‘vacatures’ maar vanuit een bredere strategische blik. Naast dat we graag meedenken, helpen we jou als investeerder mogelijk ook om management versterking als proces te borgen. Bijvoorbeeld door ieder kwartaal een review te doen van de ontwikkelingen bij portfolio bedrijven, zodat we hierop gezamenlijk  proactief kunnen acteren. Ook kunnen we een ‘stille’ search doen indien gewenst, bijvoorbeeld bij acquisities die nog in een vroege fase verkeren en waarin je als investeerder wilt weten of je het juiste ondernemende toptalent kunt aantrekken.

Samen vinden we de verbindende schakel

Wij faciliteren én wij pakken de regie door met goed gescreende partijen te komen. Informatie verstrekken we pas na zorgvuldige afstemming. Na afstemming gaan we dan de volgende stap van het proces in. Geen match? Dan zoeken we verder. Is er wel een match? Mooi! Onderhandelen over de prijs en precieze constructie is de volgende stap. Ook hierin is ondersteuning cruciaal. Want stel dat een koper niet kan bieden wat je verlangt? Wellicht kunnen wij de koper dan koppelen aan een financiële partij die interesse heeft. Of wil een investeerder alleen een bod doen als hij zeker weet dat er voor jou een opvolger te vinden is? Dan kunnen we die wellicht in een vervolgstap vinden in de periode dat jij na de verkoop nog aanblijft. De rode draad is dat wij denken in oplossingen. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar, met wederzijdse tevredenheid tot gevolg.

Jouw deelneming aan versterking toe?

Herken je bovenstaande vraagstukken? Ben je benieuwd hoe we het management van jouw portfolio bedrijven gezamenlijk klaar kunnen maken voor de toekomst?

Laat je gegevens achter dan nemen we spoedig contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op

Onze diensten

Ondernemende adviseurs voor ondernemend MKB

Solliciteer direct