Personal Best

Opgericht als samenwerkingsverband tussen Dutch Dream Group en Result Recruitment, is Personal Best de executive search partner met aandacht voor ambitieuze en duurzame ondernemers.

Wij begrijpen de dynamiek van het investeren in talent en de optimale ontwikkeling hiervan binnen jouw bedrijf. Onze expertise, gcombineerd met ons geloof in groei vanuit de verbinding tussen ondernemers, bedrijven en investeerders zorgt ervoor dat wij de juiste invulling vinden voor jouw management vraagstuk.

Onze overtuiging en aanpak

Wij hebben het netwerk en werken met kandidaten die worden voorgedragen vanuit ons netwerk. Kandidaten die zich aan het voorbereiden zijn op hun next Personal Best. Kandidaten waar zelfstandigheid, visie, het verschil willen maken, avontuur en buiten de geijkte paden durven treden hoog in het vaandel staat. Ondernemers die willen meebouwen aan de groei van een bedrijf. Dit kan op verschillende niveaus met of zonder participatie.

Wij zijn Personal Best voor de beste professionals in het vak in plaats van de CV schuiver voor de massa. Wij snappen wat het is om te ondernemen, wij snappen waar ondernemingen naar op zoek zijn. Wij zijn het bureau voor en door ondernemers.

Leer meer over onze propositie en aanpak op www.personalbest.nu

Wat is jouw
Personal Best?

Onze managing partner Leonie Richardson verkent graag de aanknopingspunten voor jouw specifieke management uitdaging. 

Ze hoort graag van je via leonie@personalbest.nu 

Jouw Personal Best
ontdekken?

Heb jij een structureel of tijdelijk management vraagstuk? Benieuwd hoe we jouw management of toezichthoudende organen gezamenlijk klaar kunnen maken voor de toekomst?

Laat je gegevens achter dan nemen we spoedig contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek.

Leonie Dutch Dream Group

Neem vrijblijvend contact op

Onze diensten

Ondernemende adviseurs voor ondernemend MKB

Solliciteer direct