Alois Dée

Senior Adviseur

“Zonder wrijving geen glans”

Een bedrijf (ver)kopen is een complex proces, met hobbels en mogelijke valkuilen, met diepte- en hoogtepunten. De meeste ondernemers zijn ras-optimisten en doorzetters, een houding die ook voor ondernemers in spé geldt. Met deze basishouding is het antwoord op de volgende vraag eenvoudig: Zit je in het dal of sta je aan de voet van de berg? Bij Dutch Dream zullen wij je als betrouwbaar en kundig gids begeleiden bij de, soms moeizame, tocht naar de top!

Annemiek Oostindiër

Secretaresse

“Do what you love, love what you do”

Als projectmedewerker verricht ik alle voorkomende werkzaamheden op administratief en organisatorisch gebied. De functie is uitvoerend, organisatorisch en initiërend van aard. Adviseurs en projecten ondersteunen, proactief meedenken én meedoen, processen beter laten verlopen, plannen en organiseren. Ik vind het prettig om onderdeel te zijn van een team en samen een mooi product neer te zetten, maar ook om zelfstandig te werken en net dat stapje extra te doen. Dat steentje draag ik graag bij.

Erik Meiberg

Directeur/Senior Adviseur

“Met professionele support de toekomst actief vormgeven, making dreams come true! 

Rode draad in mijn werk vormen de snijvlakken tussen innovatie, ondernemerschap en kapitaal. Ik heb diverse grote technologie- en ondernemersplatforms opgezet en die geleid als projectmanager. Individuele ondernemers help ik bij de ontwikkeling van hun strategie en businessplanning, en bij het aantrekken van financiering. Ook ben ik actief voor samenwerkingen, fusies en overnames in het bedrijfsleven.

Berend Westra

Senior Adviseur

“Het maken van een goede match is cruciaal voor een geslaagd traject”
Berend is medeoprichter van Corporate Match Advisory en sinds 2003 als overnameadviseur actief in met name Noord-Nederland.
Gestart in de fiscale wereld (Belastingdienst en accountancy) en koppelt bedrijfseconomische aspecten met de civielrechtelijke (on)mogelijkheden en rekening houdend met fiscale signalen.
Mkb-specialist die ondernemers adviseert bij overnames en financieringen en kansrijke managers begeleidt naar het ondernemerschap d.m.v. een management buy-out/ in. Inmiddels betrokken geweest bij meer dan 65 overnames.
Brede interesse, ervaring met vele branches. Betrokken bij financieringen van duurzame projecten.
Gevestigd in Heerenveen.

Frank van Veghel

Senior Adviseur

“Het succes van een onderneming spiegelt de wilskracht van de mens”

Met een ervaring als fiscaal, juridisch en financieel adviseur binnen het MKB ben ik vertrouwd geraakt met de complexe materie van een bedrijfsoverdracht. Of het nu een overname (MBI/MBO) betreft of verkoop van een onderneming, het draait niet alleen om de financiële kant. De emotionele kant is zeker zo belangrijk. Iets wat in jaren met veel bloed, zweet en tranen is opgebouwd, laat je niet zomaar los.

Met mijn expertise in het waarderen van ondernemingen ben ik tevens echtscheidingsadviseur voor ondernemers en DGA’s.

Jennifer 450x450

Jennifer Vink

Search & Match Adviseur

“Volg je hart want dat klopt”

Ik ben het aanspreekpunt en procesbeheerder in het gehele werving en selectie proces voor onze klanten; dit zijn ondernemers die een bedrijf willen verkopen of kopen. Specifieke doelgroepen die ik begeleid zijn investeerders voor wie we ondernemers zoeken (recruitment) en Management Buy In kandidaten (MBI).

Ik zoek pro-actief naar bedrijven die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Het begrijpen van de persoonlijke drijfveren en ambities van ondernemers is een belangrijk onderdeel van mijn werk.

John Geenen

Directeur/Senior Adviseur

“To accomplish great things, we must dream as well as act”

Als ondernemende manager heb ik de stap genomen om in 2006 een jaar op wereldreis te gaan. Dit hielp mij bewust te worden van mijn kwaliteiten, waarna de stap om de ondernemer van Dutch Dream Group te worden een logische werd. Continue aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening en een integere, professionele service voor onze klanten is mijn doel. Mijn eigen kwaliteiten komen het best tot hun recht in situaties waar ik ondernemers kan begeleiden in complexere trajecten. Op zakelijk en financieel vlak maar ook op het persoonlijk vlak. Ik treed daarom graag met ondernemers in gesprek.

Maaike Strack van Schijndel

Maaike Strack van Schijndel

Senior coach/Ondernemer

“Pick up the light and dare to be seen.”

Samen exploreren we je vraagstelling en wensen. Je herijkt je overtuigingen en kijkt de urgentie in de ogen. Ik zal je uitdagen om te onderzoeken hoe het anders kan. Ik steun je in het maken van stevige keuzes en het lef hebben om het ook echt anders te gaan dóen.

Jos Schelfhout (3)

Jos Schelfhout

Executive Search Business Partner

“Why journey in the wilderness when you can take a guide?”

Door een zorgvuldig opgebouwd netwerk en jarenlange ervaring kan ik helpen succesvolle teams te bouwen door het beste talent te vinden. Daarbinnen richt ik mij op senior management posities in een directie of management team en bemiddel ik daarnaast ook voor commercieel management zoals Finance, Operations, HR en inhoudelijke technische posities. Ik spreek regelmatig MBI kandidaten die op zoek zijn naar een mooie onderneming en vice versa. Daarnaast ben ik altijd alert op mensen met relevante ervaring als commissaris of adviseur.

Kristian de Graaf

Adviseur

“The distance between dreams and reality is called action”

Als betrokken adviseur bij Dutch Dream Group kom je in contact met veel gepassioneerde ondernemers. Deze passie inspireert mij als adviseur en zo ontstaat er een mooie wisselwerking om ondernemers te helpen ambities te realiseren. Als adviseur ben ik betrokken bij aan- en verkooptrajecten van MKB ondernemingen, (groei)financieringstrajecten en waarderingen. Daarnaast ga ik als onderdeel van het search&match team altijd op zoek naar creatieve verbindingen.

Sylvia Hendriks

Financiële administratie

“Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet!”

Als controller Dutch Dream ben ik eindverantwoordelijkheid voor de financiële- en klantadministratie. Zo verzamel, ontwikkel, analyseer en verklaar ik bedrijfseconomische managementinformatie en bereid (deel)begrotingen voor.

NickPals

Nick Pals

Adviseur

“Ondernemers ambities omzetten in financierbare plannen”
Diverse achtergrond qua opleiding, werkervaring en ondernemerschap. Bedrijfskundig opgeleid aan Wageningen UR en daarna gespecialiseerd in corporate finance tijdens een Master of International Business aan Macquarie University (Sydney).
Sinds 2008 als analist werkzaam in de duurzame energiesector bij diverse investeringsfondsen. Sinds 2012 zelfstandig ondernemer, waarvan ruim 4 jaar als oprichter en directeur een biologische healthfoodketen met 4 locaties in Amsterdam. In parallel altijd actief gebleven als freelance analist, met veel plezier en overtuiging werkend aan zeer uiteenlopende projecten.
Sinds 2016 volledig gericht op financierings- en overnamebegeleiding voor innovatieve en ambitieuze MKB ondernemers. Buitengewone interesse voor agri-food, duurzaamheid en circulariteit.
Schermafbeelding 2019-06-26 om 13.28.33

Amanda Zweers

Marketing Communicatie Adviseur

“If your dreams don’t scare you, they’re not big enough”

Hoe kunnen wij – door middel van communicatie – je informeren, inspireren en verbinden met ons werk? Over deze vraag buig ik me dagelijks voor Dutch Dream Group. Ik ben een nieuwsgierige teamspeler. Conceptuele denker en goalgetter. Connector en netwerker. Mensen en merken geven me vleugels. Ik probeer elke dag nieuwe dingen te leren. De doelgroep aantrekken, aanspreken en verrassen is waar ik het beste in ben. Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Nina 2019 (3)

Nina Endeveld

Adviseur

“Het geheim zit in verder kijken waar anderen stoppen”

Verder kijken en je horizon verbreden is wat mij betreft de sleutel tot succes. Kijken vanuit verschillende perspectieven en invalshoeken vertaalt zich in verrassende en soms onverwachte uitkomsten. Dit is zeker ook het geval bij de ver- en aankoop van een bedrijf, op welke manier dan ook. Is de gekozen strategie de meest efficiënte? Sluiten verwachtingspatronen bij elkaar aan? Is de uitkomst juridisch verantwoord? Al deze facetten gecombineerd met het persoonlijke contact met gedreven ondernemers geeft mij energie. Het verhaal horen achter de onderneming en het enthousiasme voelen van ondernemers is wat mij inspireert en drijft om samen de beste (en soms onverwachte) weg in de slaan.

Peter 2019

Peter Buzink

Senior adviseur/Coach

“Benieuwd naar wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen?”

Kennen wij elkaar al? Laat ik me voorstellen: Peter Buzink, Senior Adviseur bij Dutch Dream Group, ervaren in begeleiden van veranderingsprocessen binnen ondernemingen, met name gedurende het proces van bedrijfsovername (koop of verkoop).

Tijdens belangrijke fases als bedrijfsoverdracht wil je als ondernemer de beste beslissingen nemen, maar tegelijk je bedrijf de aandacht blijven geven die het nodig heeft. Tijdelijke ondersteuning door een ervaren professional met kritische blik kan daarbij helpen. Zo’n professional ben ik.

Benieuwd naar wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Bel me of stuur een berichtje, dan praten we verder. Ik ontmoet je graag.

Frank Helmes2

Frank Helmes

Senior Adviseur

“The struggle you’re in today is developing the strength you need for tomorrow”

Ondernemers of ondernemende mensen hebben een sterke drive en focus hoe zij hun eigen toekomst willen vormgeven. Vanuit mijn kennis en expertise kan ik hen helpen om de juiste partners te vinden om dit ook waar te maken. In de driehoek MBI/MBO kandidaten, investeerders en ondernemingen ligt mijn kracht en kan ik snel waarde toevoegen door het  sterke netwerk dat wij vertegenwoordigheden en ons ondernemers DNA. Graag kom ik met hen ik contact om hierover te sparren en hun eigen Dutch Dream werkelijkheid te laten worden.

Henk Pals

Henk Pals

Senior Adviseur

“Hope is not a strategy”
Voormalig AA-accountant met een lang en gevarieerd track record als adviseur, ondernemer en investeerder. Meer dan 35 jaar adviseurs- en management ervaring.
In 2006 de overstap naar private equity gemaakt, als partner en uitvoerend directeur van participatiemaatschappij Z-Venture. Ruim 9 jaar gebouwd aan een divers portfolio, waaronder maatschappelijk verantwoorde deelnemingen in binnen- en buitenland.
Vanaf 2015 gevestigd als zelfstandig bedrijfsadviseur voor het MKB, is Henk nog altijd dezelfde allround financierings- en overnamespecialist met ondernemersgeest en grote betrokkenheid. Hij koppelt in dienst van zijn klanten een ruime financieel-strategische expertise en kritische blik aan een uitgebreid netwerk. Gevestigd in Emmeloord en sinds jaar en dag in diverse hoedanigheden maatschappelijk betrokken in de lokale gemeenschap.
Gevestigd in Emmeloord.

VACATURES

Dutch Dream Group is regelmatig op zoek naar adviseurs, consultants en stagiaires. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

null

Junior Bedrijfsovername Adviseur

Vacature

null

Senior Associate

Vacature:

null

Adviseur Bedrijfsovername

Vacature:

null

Recruitment/Research Consultant

Vacature:

null

Adviseur Bedrijfsovername Veghel

Vacature:

Open sollicitatie
Staat jouw droombaan of stageopdracht hier niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Je cv en motivatiebrief kun je mailen naar j.geenen@dutchdreamgroup.nl.
Werken bij KplusV
Dutch Dream Group maakt als zelfstandige onderneming deel uit van KplusV. Bekijk ook eens de vacatures van KplusV. KplusV staat voor gedegen adviezen. Voor kennis van zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Voor ervaring met innovatieve projecten. En voor ondernemersmentaliteit. KplusV verbindt mensen en mogelijkheden. Daar zijn ze goed in. Ze laten publieke organisaties en bedrijven excelleren, zodat ze het beste uit zichzelf en elkaar halen.