TEAM

De adviseurs van de Dutch Dream Group werken vanuit persoonlijke betrokkenheid samen met je aan het geven van betekenis aan uw plannen en ideeën. We schuwen het daarbij niet om ook onze eigen kleur te laten zien en zoeken met jou naar de groeiperspectieven en groeigrenzen van jou, de medewerkers, de organisatie en de markten. Naast het verkrijgen van inzichten (kennis) helpen zij ook bij de operationalisering (kunde), door de optimale sturing van alle prestaties in de complexiteit.

Met onze adviseurs haal je ruim 20 jaar ervaring in huis op de gebieden van de start van uw onderneming, de realisatie van groei, (management) ontwikkeling of de verkoop of opvolging van uw bedrijf. Ieder met zijn eigen specialisme, vanuit één organisatie. Hierdoor heb je het voordeel van het samenwerken met één partij in alle fasen van het ondernemen.

Wat ons kenmerkt
Onze adviseurs zal je herkennen aan de volgende vier kernwaarden:

  • Ondernemend
  • Resultaatgericht
  • Professioneel
  • Vindingrijk
  • Energiek

Onze kernwaarden vormen het raamwerk dat ervoor zorgt dat jouw investering in onze begeleiding en advisering tot passende en onderscheidende prestaties leidt. Daar kun je op rekenen!

Alois Dée

Senior Adviseur

“Zonder wrijving geen glans”

Een bedrijf (ver)kopen is een complex proces, met hobbels en mogelijke valkuilen, met diepte- en hoogtepunten. De meeste ondernemers zijn ras-optimisten en doorzetters, een houding die ook voor ondernemers in spé geldt. Met deze basishouding is het antwoord op de volgende vraag eenvoudig: Zit je in het dal of sta je aan de voet van de berg? Bij Dutch Dream zullen wij je als betrouwbaar en kundig gids begeleiden bij de, soms moeizame, tocht naar de top!

Annemiek Oostindiër

Projectsecretaresse

“Do what you love, love what you do”

Als projectmedewerker verricht ik alle voorkomende werkzaamheden op administratief en organisatorisch gebied. De functie is uitvoerend, organisatorisch en initiërend van aard. Adviseurs en projecten ondersteunen, proactief meedenken én meedoen, processen beter laten verlopen, plannen en organiseren. Ik vind het prettig om onderdeel te zijn van een team en samen een mooi product neer te zetten, maar ook om zelfstandig te werken en net dat stapje extra te doen. Dat steentje draag ik graag bij.

Erik Meiberg

Directeur/Senior Adviseur

“Met professionele support de toekomst actief vormgeven, making dreams come true! 

Rode draad in mijn werk vormen de snijvlakken tussen innovatie, ondernemerschap en kapitaal. Ik heb diverse grote technologie- en ondernemersplatforms opgezet en die geleid als projectmanager. Individuele ondernemers help ik bij de ontwikkeling van hun strategie en businessplanning, en bij het aantrekken van financiering. Ook ben ik actief voor samenwerkingen, fusies en overnames in het bedrijfsleven.

Marjon De Stefano-Poulus

Senior Adviseur/Coach

“Grote veranderingen vragen kracht, mildheid en speelsheid van je”

Grote veranderingen in een mensenleven kondigen zich vaak op twee verschillende manieren aan: Ofwel door een crisis, die je dwingt tot veranderen, omdat het oude niet meer kan worden voortgezet. Ofwel door een stem in jezelf, die je “roept”: Is dit wat jij werkelijk wil? Past dit bij je? Wanneer je de moed hebt om aan de verandering te beginnen die nodig is begint je reis. Een heldenreis.

Frank van Veghel

Senior Adviseur

“Het succes van een onderneming spiegelt de wilskracht van de mens”

Met een ervaring als fiscaal, juridisch en financieel adviseur binnen het MKB ben ik vertrouwd geraakt met de complexe materie van een bedrijfsoverdracht. Of het nu een overname (MBI/MBO) betreft of verkoop van een onderneming, het draait niet alleen om de financiële kant. De emotionele kant is zeker zo belangrijk. Iets wat in jaren met veel bloed, zweet en tranen is opgebouwd, laat je niet zomaar los.

Met mijn expertise in het waarderen van ondernemingen ben ik tevens echtscheidingsadviseur voor ondernemers en DGA’s.

Jennifer 450x450

Jennifer Vink

Search & Match Adviseur

“Volg je hart want dat klopt”

Ik ben het aanspreekpunt en procesbeheerder in het gehele werving en selectie proces voor onze klanten; dit zijn ondernemers die een bedrijf willen verkopen of kopen. Specifieke doelgroepen die ik begeleid zijn investeerders voor wie we ondernemers zoeken (recruitment) en Management Buy In kandidaten (MBI).

Ik zoek pro-actief naar bedrijven die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Het begrijpen van de persoonlijke drijfveren en ambities van ondernemers is een belangrijk onderdeel van mijn werk.

John Geenen

Directeur/Senior Adviseur

“To accomplish great things, we must dream as well as act”

Als ondernemende manager heb ik de stap genomen om in 2006 een jaar op wereldreis te gaan. Dit hielp mij bewust te worden van mijn kwaliteiten, waarna de stap om de ondernemer van Dutch Dream Group te worden een logische werd. Continue aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening en een integere, professionele service voor onze klanten is mijn doel. Mijn eigen kwaliteiten komen het best tot hun recht in situaties waar ik ondernemers kan begeleiden in complexere trajecten. Op zakelijk en financieel vlak maar ook op het persoonlijk vlak. Ik treed daarom graag met ondernemers in gesprek.

Jordi den Ouden

Senior Adviseur

“Voeg waarde toe met alles wat je doet”

Wees alert, zoek kansen, benut ze en presteer boven verwachting. Dit is de zakelijke invulling van mijn motto. Uiteraard beperkt waarde zich niet tot financiële middelen. Waarde zit ook in kennis, ervaring en beleving. Mijn onderwijservaring voegt waarde toe in mijn advies en mijn advieservaring voegt waarde toe in mijn onderwijs.

Jos Schelfhout

Executive Search Business Partner

“Why journey in the wilderness when you can take a guide?”

Door een zorgvuldig opgebouwd netwerk en jarenlange ervaring kan ik helpen succesvolle teams te bouwen door het beste talent te vinden. Daarbinnen richt ik mij op senior management posities in een directie of management team en bemiddel ik daarnaast ook voor commercieel management zoals Finance, Operations, HR en inhoudelijke technische posities. Ik spreek regelmatig MBI kandidaten die op zoek zijn naar een mooie onderneming en vice versa. Daarnaast ben ik altijd alert op mensen met relevante ervaring als commissaris of adviseur.

Kristian de Graaf

Junior Adviseur

“The distance between dreams and reality is called action.”

Als betrokken adviseur bij Dutch Dream Group kom je in contact met veel gepassioneerde ondernemers. Deze passie inspireert mij als adviseur en zo ontstaat er een mooie wisselwerking om ondernemers te helpen ambities te realiseren. Als adviseur ben ik betrokken bij aan- en verkooptrajecten van MKB ondernemingen, (groei)financieringstrajecten en waarderingen. Daarnaast ga ik als onderdeel van het search&match team altijd op zoek naar creatieve verbindingen.

Sylvia Hendriks

Financiële administratie

“Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet!”

Als controller Dutch Dream ben ik eindverantwoordelijkheid voor de financiële- en klantadministratie. Zo verzamel, ontwikkel, analyseer en verklaar ik bedrijfseconomische managementinformatie en bereid (deel)begrotingen voor.

Marc Hoogvliet

Senior Adviseur/Coach

“Waar alle talenten samenwerken, wordt het doel met gemak bereikt”

Je bent geboren met ondernemingsgeest! Vrij, creatief, gepassioneerd en getalenteerd. Dit vermogen effectief inzetten ten behoeve van het bereiken van je eigen doelen is 100% aan jou. Dit doen, dit ondernemen, daar begint alles mee. De successen en uitdagingen die dan op je pad komen, zijn de lessen van ondernemerschap. Het is persoonlijke ontplooiing en het ideaalbeeld dat steeds dichter bij komt. Ondernemer zijn vraagt eigenaarschap, het betekent niet dat je het alleen moet doen.

Sofie Remmen

Communicatieadviseur

“Keep your eyes on the stars, but your feet on the ground”

Hoe kunnen wij – door middel van communicatie – je informeren, inspireren en verbinden met ons werk? Over deze vraag buig ik me dagelijks als communicatieadviseur voor KplusV en Dutch Dream Group. Ik werk hiervoor samen met inhoudelijk adviseurs die zich bezighouden met ondernemerschap, groeien, financieren, valoriseren en innoveren. Hun inhoudelijke expertise vertaal ik door naar een communicatiestrategie en concrete communicatiemiddelen en -uitingen.

Nina Endeveld

Adviseur

“Het geheim zit in verder kijken waar anderen stoppen”

Verder kijken en je horizon verbreden is wat mij betreft de sleutel tot succes. Kijken vanuit verschillende perspectieven en invalshoeken vertaalt zich in verrassende en soms onverwachte uitkomsten. Dit is zeker ook het geval bij de ver- en aankoop van een bedrijf, op welke manier dan ook. Is de gekozen strategie de meest efficiënte? Sluiten verwachtingspatronen bij elkaar aan? Is de uitkomst juridisch verantwoord? Al deze facetten gecombineerd met het persoonlijke contact met gedreven ondernemers geeft mij energie. Het verhaal horen achter de onderneming en het enthousiasme voelen van ondernemers is wat mij inspireert en drijft om samen de beste (en soms onverwachte) weg in de slaan.

VACATURES DUTCH DREAM GROUP

Onze adviseurs zijn zeer betrokken bij onze klanten. Onze expertise en vaardigheden zetten we in om de klant optimaal te bedienen in zijn groeiambitie, persoonlijke ontwikkeling of bedrijfsontwikkeling. Wil jij ons team komen versterken? Reageer dan op een van onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatiebrief.
Vacatures en stages


Open sollicitatie

Staat jouw droombaan of stageopdracht hier niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Je cv en motivatiebrief kun je mailen naar j.geenen@dutchdreamgroup.nl.
Werken bij KplusV
Dutch Dream Group maakt als zelfstandige onderneming deel uit van KplusV. Bekijk ook eens de vacatures van KplusV. KplusV staat voor gedegen adviezen. Voor kennis van zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Voor ervaring met innovatieve projecten. En voor ondernemersmentaliteit. KplusV verbindt mensen en mogelijkheden. Daar zijn ze goed in. Ze laten publieke organisaties en bedrijven excelleren, zodat ze het beste uit zichzelf en elkaar halen.
null

Junior Bedrijfsovername Adviseur

Reageer op de vacature

null

Senior Associate

Reageer op de vacature

null

Adviseur Bedrijfsovername

Reageer op de vacature

null

Stagiair Onderzoek Bedrijfsovername

Reageer op de vacature

null

Stagiair Onderzoek Opvolging binnen investment portfolio

Reageer op de vacature