Aankoopbegeleiding BackOfficer

BackOfficer en PRO HRM, beide aanbieders van fullservice backoffice diensten voor uitzend- en detacheringsorganisaties, bundelen hun krachten. De afgelopen jaren hebben zowel PRO HRM als BackOfficer met een bevlogen team van medewerkers hard gewerkt aan een sterk merk, een succesvolle propositie en een uitgebreid klantenbestand. 

 De dynamische en competitieve flexbranche vraagt om omzetvolume, doorontwikkeling van systemen en het bundelen van expertise om deze aantrekkelijke propositie te blijven bieden. Daarom hebben de ambitieuze Brabantse branchegenoten besloten om de krachten te bundelen.  

Op deze manier zijn we klaar voor de toekomst, kunnen we onze partners beter bedienen en medewerkers meer groeimogelijkheden bieden.” Aldus Dirk Tausch, Managing Partner van BackOfficer. 

Beide branchegenoten geloven in geoptimaliseerde platformen en menselijk contact. Oftewel, in het beste aanbod van gedreven medewerkers en gekoppelde systemen waarmee intermediairs optimaal ondersteund worden. Daarnaast zien BackOfficer en PRO HRM overeenkomsten in het DNA en de kernwaarden zoals: plezier, transparantie, resultaatgerichtheid, gedrevenheid, ondernemerschap en denken in oplossingen.  

 Partner John Geenen “met ons Dutch Dream Team hebben we vanuit een strategische oriëntatie op basis van onze Groeifocus methodiek de stap gezet naar een actieve Buy & Build strategie, waarvan dit de eerste transactie is.”  

 Vanaf vandaag werken BackOfficer en PRO HRM als zusterbedrijven naast elkaar. Het komende jaar blijven PRO HRM vanuit Eindhoven en BackOfficer vanuit Oss als eigen merk opereren.

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct