Aankoopbegeleiding Coppa Group

Dutch Dream Group (DDG) staat Coppa sinds enkele jaren actief bij in hun Buy & Build strategie. Met het recente meerderheidsbelang in zowel Arlande als Pro 10, bouwt Coppa Groep, reeds bestaande uit Coppa, Hospitality Group en VFM Facility Experts, voort op de strategische ontwikkelingen die sinds 2021 in samenwerking met DDG zijn ingezet. Deze uitbreidingen, inclusief de eerdere stappen met Hospitality Group en VFM Facility Experts, versterken de positie van Coppa in de inkoop- en facilitaire sector en voegen bovendien expertise in digitale- en organisatietransformatie toe.

Het team van ruim 350 medewerkers ondersteunt organisaties  op een professionele wijze bij hun uitdagende inkoop-, facility- en digitaliserings- en organisatievraagstukken. Verdere samenwerking wordt voorzien in o.a. HR en financial services.

Bas Bouwman, Directeur van Coppa Groep, benadrukt het enthousiasme over de nieuwe uitbreiding: “Met heel veel plezier verwelkom ik onze nieuwe collega’s van Arlande en Pro 10. Met deze uitbreiding kunnen we zoveel meer mooie dingen doen. Door steeds innovatiever en duurzamer te werken maken we meer impact bij onze opdrachtgevers en bieden we onze medewerkers een inspirerende omgeving.”

Arlande en Pro 10 zijn eveneens gedreven door de gezamenlijke visie om hun klanten nog effectiever te ondersteunen. Paul Vercauteren, directeur Arlande: “De samenwerking met Coppa Groep geeft Arlande de gelegenheid onze expertise van digitale organisatietransformatie bij nog meer opdrachtgevers in te zetten.”

Loek van Beurden, directeur Pro 10: “Met behoud van eigen identiteit en herkenbaarheid voor onze opdrachtgevers kunnen we met deze samenwerking nog beter invulling geven aan de toenemende vraag van onze opdrachtgevers.”

De ambitie van Coppa Groep is om door te groeien naar 500 tot 1000 medewerkers en een leading professional services firm in Nederland te worden met nationale en internationale opdrachtgevers. Dit doet zij door de beste adviesbureaus aan zich te verbinden. Adviesbureaus die staan voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en aantrekkelijk werkgeverschap.

Coppa, Pro 10, Arlande, VFM facility experts en Hospitality Group hebben een omzet van 56 miljoen euro in 2023.

Buy & Build bij jou ook actueel?

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct