Aankoopbegeleiding Xapti & FundFactory

Dutch Dream Group begeleid sinds 2023 de Buy- & Build strategie van Xapti. Na onze marktinventarisatie zijn gesprekken gestart  met FundFactory, welke tot een fusie heeft geleidt. De gecombineerde entiteit zal verdergaan onder de naam Xapti en richt zich op het verbeteren en uitbreiden van hun complete CRM-product voor fondsenwervende stichtingen, ledenorganisaties en andere non-profits. Door IT barrières weg te halen helpt Xapti non-profits bij het behalen van hun missie.

Als specialisten in CRM voor non-profits met ambities, levert het fusiebedrijf software aan ruim 100 stichtingen en verenigingen. Door de gecombineerde capaciteiten van Xapti en FundFactory krijgen klanten een grotere en slagvaardigere organisatie met meer klanten, meer specialisten en met nog meer opgetelde “non-profit tech ervaring.

“Door het samengaan van Xapti en FundFactory komt heel veel non-profit ervaring en kennis onder één dak. Daar profiteren klanten natuurlijk van, en als de klanten van Xapti profiteren betekent dat meer social impact,” aldus Ruud Schneiders en Edwin Schalk, initiatiefnemers van Xapti.

Dutch Dream Group feliciteert Xapti en kijkt uit naar de impact die ze zullen hebben op de non-profitsector.

 

 

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct