Begeleiding bij uitkoop DGA Onno Cijffers

“Dutch Dream Group heeft Onno Cijffers (op dat moment 50% aandeelhouder in Jewel, via een management buy in via Dutch Dream) begeleid bij de aankoop van het 50%-belang dat de oprichter van Jewel nog had.

De wens van betrokkenen was om de resterende aandelen van de oprichter over te dragen aan Onno en om tegelijk een van de medewerkers te laten participeren in Jewel. DDG adviseerde en begeleide Onno Cijffers bij het vinden van een passende overnamestructuur en de financiering daarvan.”

Jewel, gevestigd in Wageningen, helpt haar opdrachtgevers door middel van slimme, gebruiksvriendelijke en toegankelijke software met de digitalisering van werkprocessen in drie productgroepen: afvalinzameling, het beheer van de openbare ruimte en gladheidbestrijding. De software stelt opdrachtgevers in staat om autonoom te werken en eigen werk te controleren, en ook om eenvoudig samen te werken met collega’s. Onno Cijffers over de toekomst van Jewel: “Mijn rol is nu veel helderder als eindverantwoordelijke. We hebben nu veel meer focus om onze SaaS-producten verder Europa in te brengen. Hier heb ik enorm veel zin in. Het hele ondernemerschap is tot nu toe een mooie reis, en ik geniet enorm van”.

Al met al een mooi voorbeeld van hoe Dutch Dream Group ondernemers kan helpen om zonder een significante eigen investering grootaandeelhouder van een gezond bedrijf te worden, en door een slimme financierings- en overnamestructuur aan de verkoopwens van een oprichter te voldoen.

Jewel

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct