Aankoopbegeleiding Coppa van VFM Facility Experts

‘Samen de beste worden in professional services. Daar gaan ze voor.’ 🚀

Twee jaar na een belang te hebben genomen in Hospitality Group, heeft Coppa nu ook een strategische samenwerking afgesloten met de kleinere branchegenoot VFM Facility Experts.

Het in Arnhem gevestigde Coppa specialeert zich in inkoopdienstverlening voor partijen in de zorg en overheid. Begin 2021 nam het bedrijf een meerderheidsbelang in Hospitality Group (circa 90 adviseurs), een adviesbureau uit Amersfoort dat klanten helpt met hospitality, facility management, inkoop en huisvesting.

Met zijn kersverse meerderheidsbelang in VFM Facility Experts verdiept Coppa zijn capaciteiten in de wereld van facility management verder. Het Utrechtse VFM Facility Experts (circa 40 professionals) is actief in alle werkterreinen binnen het facilitaire vakgebied en levert zowel consultancy als interim-oplossingen.

Net als Hospitality Group behoort VFM Facility Experts tot de 10 leidende facility managementadviesbureaus in ons land. VFM Facility Experts behoudt zijn eigen zelfstandigheid, identiteit en directie, en blijft actief vanuit its kantoor in Utrecht.

Coppa, Hospitality Group en VFM Facility Experts realiseren dit jaar samen een verwachte omzet van circa €30 miljoen.

Voor meer informatie: https://www.consultancy.nl/nieuws/44174/coppa-neemt-meerderheidsbelang-in-vfm-facility-experts

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct