Verkoopbegeleiding Copar aan MKB Fonds

Onlangs heeft Dutch Dream Group de eigenaren van zoetwarendistributeur Copar B.V. uit Raamsdonkveer begeleid met de verkoop van hun bedrijf. Copar is bekend om haar eigen merken Candyman, Italiano, Gaper en RANG, en is daarnaast fulll-service aanbieder van bekende internationale merken in Nederland. De directie en aandeelhouders van Copar zochten een strategische en financiële partner die de onderneming naar de volgende groeifase kan begeleiden gezien de vele kansen in de markt.

Hans Leene van Copar geeft aan: “Het is mijn wens om mijn operationele taken de komende jaren zorgvuldig af te bouwen en mij meer te richten op strategie, productontwikkeling en commercie. Door nog een aantal jaar actief te blijven kan ik de organisatie en werknemers rustig voorbereiden op mijn toekomstige uittreden en tot die tijd mijn steentje bijdragen aan de buy-and-build strategie, waar ik zeer veel energie van krijg en een fantastisch proces is om de organisatie nog sterker te maken.

Jorris van Doorn van Copar : “Ik vond het belangrijk dat een partner ons kan ondersteunen om Copar naar een volgende fase van groei te brengen. Dutch Dream heeft voor ons een aantal investeerders geselecteerd en benaderd en uiteindelijk is de keuze gemaakt voor MKB Fonds. Zij hebben tientallen ondernemers ondersteund bij het realiseren van gefaseerde bedrijfsopvolging en zijn gespecialiseerd in groothandels. Hierdoor hebben zij ook een strategische meerwaarde. Met MKB Fonds ontstaan er nieuwe mogelijkheden waar ik heel erg naar uitkijk om deze te gaan ontginnen.

Solliciteer direct