Overnamebegeleiding GRRR en Handpicked Agencies

GRRR, een design gedreven strategisch digitaal bureau uit Amsterdam, heeft zich aangesloten bij Handpicked agencies. Door gespecialiseerde bureaus te verbinden zorgt Handpicked Agencies dat opdrachtgevers breder bedient kunnen worden en de bureaus zich kunnen focussen op het ‘echte werk’. Dit stelt teamleden in staat zich te specialiseren in specifieke vakgebieden.

Over GRRR

Opgericht in 2003 is GRRR met werk voor organisaties als The Ocean Cleanup, Fastned, uiteenlopende overheden en culturele instellingen als Melkweg en Stedelijk Museum koploper  in het samenbrengen van technologie en creativiteit om maatschappelijke impact te maken. Het bureau behaalde in 2020 een B-Corp certificering, wat past bij de bedrijfsambitie om duurzaam en innovatief werk af te leveren. Jelmer Boomsma, mede-oprichter van GRRR: ‘Vanaf het begin hadden we een klik met de cultuur van Handpicked. Net als wij hebben zij mensen en impact op één staan. We delen het doel om verandering op gang te brengen. Binnen het netwerk kunnen wij in volledige openheid sparren met de andere digitale specialisten. Zeer belangrijk in een tijd waarin digitale uitdagingen onze samenleving vormgeven, denk aan AI bias en privacy. Door deze bundeling van krachten kunnen we oplossingen versnellen voor organisaties met een inclusieve en klimaatpositieve focus.’

Over Handpicked Agencies

Handpicked Agencies bestaat nu uit twaalf gespecialiseerde digitale bureaus, waar in totaal 280 mensen werken. Vaktitel Emerce riep Handpicked eerder dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer uit tot beste bureaugroep van Nederland. Mede-oprichter van GRRR Rolf Coppens: “We wilden ons aansluiten bij een netwerk en Handpicked voert al jaren de Emerce lijst aan, dit sluit aan bij onze ambitie om bij de top te horen. Het feit dat Handpicked niet de venture capital route koos en juist medewerkers mede-eigenaar maakt versterkt onze klik.”

Natuurlijke stap

Rob Peters, co-founder van Handpicked agencies: “De keuze om GRRR in onze groep op te nemen was een natuurlijke stap voor ons. GRRR past perfect bij onze visie om organisaties door heel Nederland te helpen met het innoveren van hun dienstverlening en klantervaring, om zo vorm te geven aan de wereld van morgen. De locatie in Amsterdam zorgt er daarnaast voor dat we nog dichter bij onze klanten zitten en onze geïntegreerde dienstverlening vanuit Amsterdam kunnen doorontwikkelen.”

 

Dutch Dream Group partner John Geenen: “GRRR heeft ons gevraagd om mee te denken over het vormgeven van de transactie met Handpicked. Samen met de founders van GRRR hebben we in iedere stap van het proces steeds gekeken waar de win-win te vinden was voor beide organisaties. De uitkomst waarbij beide partijen samen verder gaan en waar Rolf en Jelmer mede-eigenaar blijven past goed bij de aanvang van het traject geformuleerde ambities.”

 

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct