Management Buy In Propellor

Over de deelneming

Met een zelf ontwikkeld, innovatief E-commerce platform helpt Propellor groothandels en retailers bij het succesvol maken en houden van hun online business.

Met een zelf ontwikkeld, innovatief E-commerce platform helpt Propellor groothandels en retailers bij het succesvol maken en houden van hun online business.

Jans Graver werd medio 2018 mede-eigenaar van Propellor. Dutch Dream Group bracht Jans in contact met Jeroen van der Geest, al langere tijd bekend bij Dutch Dream. Voor Jans was Propellor om een aantal redenen interessant. “Een onderneming actief in de digital commerce, waar ik een steeds verder gaande digitalisering zie. Daarnaast heeft Propellor een robuust product, dat staat. Er is een uitdaging op het gebied van Marketing en Sales, en dat past mij heel goed. Met de kennis van Jeroen, zijn wij complementair aan elkaar.”

“Na een prettig eerste contact is het contact gebleven met Dutch Dream Group, waarbij de persoonlijke benadering en de klik met de adviseur heel prettig was. Het traject ben ik gestart met het scherp krijgen van mijn (zoek)profiel, wat achteraf heel goed is geweest bij het benaderen van partijen. Hierdoor heb ik veel gesprekken kunnen voeren met interessante ondernemingen uit het netwerk van DDG. Naast het netwerk was de inhoudelijke begeleiding gedurende het traject erg goed, met vooral gevoel voor de ondernemer.”

Na een positief traject ligt nu de volledige focus op de groei van Propellor: “Jeroen en ik zijn allebei zeer ambitieus, het is nu aan ons deze ambities te realiseren.”

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct