MBI Aankoopbegeleiding Andre Hendriks bij Lemar

Voor Andre Hendriks, een ervaren voormalig ondernemer en commercieel- en algemeen directeur die een mooie onderneming zocht om verder uit te bouwen kwamen wij door onze MBI Search in gesprek met diverse ondernemingen. Waaronder  https://www.lemarbv.com/. Een bedrijf met sterke voedingsmerken zoals Eat Natural, actief in zowel de Retail als de Out Of Home markt. Een bedrijf met veel groei potentieel, die haar portfolio van verantwoorde voedingsmerken graag verder versterkt en uitbouwt en daar de ervaring en kennis van Andre goed bij kan gebruiken, een mooie win win.

Na een aantal intensieve gesprekken met de eigenaar en zijn adviseur werd een voor alle partijen passende structuur afgesproken waarbij Andre na een proefperiode de rol van algemeen directeur van de DGA overnam en in een aantal stappen, wat aandelenbelang betreft, gaat doorgroeien. Wat bijzonder is aan deze transactie is dat voor de onderneming eveneens een groeistrategie ingezet is, mogelijk gemaakt door de combinatie van de kwaliteiten van de beide ondernemers/aandeelhouders te bundelen en de slagkracht van de onderneming te gebruiken. Andre is erg content met hoe het proces is verlopen en de samenwerking met de adviseurs van Dutch Dream is hem zeer goed bevallen. “Dankzij de ondernemende daadkracht en ervaring van Dutch Dream is deze transactie tot stand gebracht”.

Lemar

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct