Overnamebegeleiding Driebit

Over de deelneming

Internetbureau Driebit, strategie, interactie, vormgeving, development van online platformen, website en digitale tools die de wereld mooier maken.

Driebit ontwerpt en ontwikkelt sinds 2001 slimme digitale tools voor onderwijs, cultuur en erfgoed sector met klanten als Nieuwsbegrip, Naturalis, Zuiderzee Museum en NIOD. Driebit heeft met haar succesvolle Ginger platform een vooruitstrevende visie op Linked Open Data. In combinatie met de expertise in gebruikersbeleving en ontwerp wordt data voor iedereen gebruiksvriendelijk toegankelijk gemaakt. Picturae is de internationale marktleider op het gebied van digitaliseren, beheer en opslag van digitaal cultureel erfgoed en (natuur)historisch materiaal. Het samenvoegen van de specifieke kennis en ervaring van deze ondernemingen op zowel het gebied van digitaliseren als het toegankelijk maken van digitaal materiaal via internet voor de eindgebruiker betekent een completer servicepakket voor de markt.

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct