Overnamebegeleiding Ed Nobel van Siri Marine B.V.

Albert Lenting draagt, na bijna 20 jaar, zijn bedrijf, Siri Marine B.V., over aan Ed Nobel. Ed Nobel brengt zowel een schat aan ervaring als de ‘drive’ mee om Siri Marine naar een volgend niveau te tillen. Albert Lenting zal de komende jaren betrokken blijven in een adviserende rol.

Siri Marine B.V., gevestigd in Appingedam, is een innovatief en veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in het meten, visualiseren en analyseren van bewegingen en de krachten die beweging beïnvloeden. Dit doet Siri Marine met behulp van een, in eigen huis ontwikkelde, Motion Reference Unit, datalogger en software in combinatie met gespecialiseerde apparatuur van derden. Siri Marine bedient de gehele maritieme en offshore-industrie; van RoRo-veerboten en zware transporten tot bergings-, olie- en offshore-constructies. Siri Marine kent de oorzaak van beweging, wat beweging doet en waartoe het kan leiden. Siri Marine biedt een ‘one-stop-shop’ voor de monitoringbehoeften van haar opdrachtgevers.

Dutch Dream Group bracht Ed Nobel eind oktober 2020 in contact met Albert Lenting. Na een aantal gesprekken werd er een passende overnamestructuur gevonden en werd de koopovereenkomst in goed overleg opgesteld. De goede verstandhouding tussen Ed Nobel en Albert Lenting resulteerde in een voorspoedig traject en per 1 januari 2021 droeg Albert Lenting Siri Marine over aan Ed Nobel.

siri marine

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct