Overnamebegeleiding Sea Fresh Urk Holding B.V.

 

Sea Fresh Urk Holding B.V. levert hoogwaardige verse visproducten aan klanten in zowel binnen- als buitenland. Met eigen productiefaciliteiten op Urk garandeert de organisatie de hoogste kwaliteit van zowel het verwerkingsproces als het eindproduct. Het bedrijf bedient een breed scala aan afnemers, waaronder supermarkten en groothandels. Sea Fresh Urk Holding B.V. speelt een belangrijke rol in de Nederlandse sushimarkt dankzij haar specialisatie in verse geelvintonijn. De kwaliteit wordt gewaarborgd door interne verwerkingsfaciliteiten, variërend van fileren en strippen tot sorteren en verpakken. Om klanten te verzekeren van hoogwaardige en duurzame geelvistonijn, heeft Sea Fresh Urk Holding BV een eigen fabriek op Sri Lanka voor dagelijkse tonijnverwerking.

Dutch Dream Group heeft Sea Fresh Urk Holding B.V. bijgestaan bij de overdracht aan de tweede generatie van de familie. “Henk Pals, Nick Pals en Maurits Hofman bedankt voor de zorgvuldige begeleiding, helderheid en inzichten tijdens dit hele traject!” Aldus Sjoerd Ras, Commercial Director Sea Fresh Urk Holding B.V.

“Als Dutch Dream Group beschouwen we het als een eer om dit proces te mogen begeleiden. Onze complimenten gaan uit naar de oprichters van het bedrijf, die een solide basis hebben gelegd, en naar Sjoerd en Albert, die de onderneming de afgelopen jaren naar een volgende fase hebben gebracht. We wensen hen veel succes bij het benutten van het volledige potentieel van dit fantastische bedrijf!” aldus Henk Pals, partner bij Dutch Dream Group.

 

 

Bedrijfsoverdracht bij jou ook actueel?

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct