Verkoopbegeleiding e-commerce specialist in haardhout

Dutch Dream Group heeft haar klant Ecosell bijgestaan in de verkoop van haar haardhout webshops aan Mado Trade B.V.

Ecosell is een specialist in de online verkoop van premium kwaliteit oven gedroogd haardhout. Onder andere actief via de domeinen Haardhoutcompany.nl , Brandhout.nl en Horecahout.nl. Met ruim 15 jaar ervaring leveren deze webshops verschillende soorten FSC en PEFC gecertificeerd haardhout.

Mado Trade is een gevestigde speler in de online verkoop van haardhout en gerelateerde producten. Zij is onder andere actief onder de naam 123hout.nl en Haardhout.com.  Zij focussen zich ook op de verkoop van oven gedroogd haardhout van hoge kwaliteit. Zij onderscheiden zich door een zeer breed assortiment, waaronder bijvoorbeeld pizzahout. Deze overname biedt de koper een uitbreiding op haar bestaande portfolio van premium haardhout.
Voor de ondernemers van Ecosell betekent dit een mooie afsluiting van een tijdperk, waarmee zij zich de komende jaren met meer focus kunnen richten op hun overige e-commerce activiteiten.

Namens Dutch Dream Group heeft Nick Pals deze transactie begeleidt, op juridisch vlak bijgestaan door Maurits Hofman.

Verkoopbegeleiding ook bij jou actueel?

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren. Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct