Verkoopbegeleiding Greenpoint Advies

Theo Borst verkocht na 14 jaar zijn aandelen aan Peter Veeneman, maar blijft betrokken bij de onderneming. Theo Borst en Peter Veeneman zullen de aankomende tijd samenwerken aan de groei van Greenpoint Advies B.V.

Greenpoint Advies, gevestigd in Wageningen, is een bedrijf met de SaaS service ‘’Greenpoint’’; een platform voor beheerders van openbare ruimte dat op abonnementsbasis afgenomen wordt. Het online BOR-systeem (Beheer Openbare Ruimte) Greenpoint verbindt opdrachtgevers, opdrachtnemers en burgers of andere belanghebbenden door de objecten in de buitenruimte te koppelen aan kaartmateriaal.

Over het proces
Na meerdere gesprekken te hebben gevoerd, werd het contact met Peter Veeneman gelegd. Vanaf het begin werd duidelijk dat de heren complementair aan elkaar zijn. Theo Borst: “Voor mij stond de continuiteit van de onderneming altijd voorop. Met Peter is er een mooie constructie overeengekomen waarin ik het stokje overdraag.”

Ondanks dat partijen elkaar hebben gevonden blijft het een intensief traject, dat je als ondernemer tijd kost. Hier heeft Dutch Dream een grote rol gespeeld, door de gang er goed in te houden. Door de open en integere instelling naar alle partijen toe, was het prettig werken met Dutch Dream. Nuchter op de feiten, maar de emotie goed begrijpen.”

Dutch Dream Group begeleidde Theo Borst bij de verkoop van zijn aandelen, onderdeel van het team voor deze transactie waren onder andere John Geenen en Kristian de Graaf.

greenpoint

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct