Verkoopbegeleiding Metaalbedrijf van wijngaarden

Over de deelneming

Van Wijngaarden uit Houten is een metaalbedrijf dat gespecialiseerd is in technisch hoogwaardige metaalproducten. De onderneming voert vrijwel alle metaalbewerkingsvormen uit in eigen huis. Van Wijngaarden bedient meer dan 100 klanten in circa 60 verschillende industrieën, zoals machinebouw, equipment, transport, voedingsindustrie en meubelindustrie. Het bedrijf heeft een omzet van circa 5 miljoen euro.

Over het proces

Hennie van Wijngaarden blijft nauw betrokken en verbonden aan Van Wijngaarden als adviseur en ambassadeur: “Ik heb specifiek gekozen voor het Verenigd Ondernemers Fonds vanwege de mensen die er achter zitten en vanwege de lange termijn strategie die ze voor ogen hebben. Ik heb er vertrouwen in dat het bedrijf en de mensen in goede handen zijn en dat ik het met een gerust hart kan overdragen. De heer Koster is een integere ondernemer, gedreven door een grote interesse in techniek en technologie. Daarnaast blijft de naam Van Wijngaarden bestaan. Dat vind ik persoonlijk belangrijk, omdat het van oorsprong het bedrijf van mijn vader was. VOF heeft een lange termijn filosofie gericht op continuïteit en niet op winstmaximalisatie.”

Frank van Veghel, adviseur bij Dutch Dream Group: “Hennie van Wijngaarden kwam destijds binnen bij Dutch Dream Group. Door voormalig adviseur Alexander Smid van Thexton Armstrong zijn we bij Hennie geïntroduceerd. Na een intensief traject heeft het Verenigd Ondernemers Fonds samen met ondernemer Aart Koster het metaalbedrijf Van Wijngaarden uit Houten overgenomen.”

Lees ook ‘Ondernemersfonds neemt Utrechts metaalbedrijf over’ in het Financieel Dagblad.

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct