Verkoop pleziervaartdivisie Stormer Marine

Na begeleiding van Dutch Dream Group heeft Stormer Marine B.V. besloten haar pleziervaartdivisie te verkopen aan Holland Sport Boat Centre om zich volledig te kunnen richten op de zakelijke markt. De overname waarborgt dat de productie en verkoop van Stormer’s pleziervaartmodellen worden voortgezet met de befaamde kwaliteitsnormen waar Stormer om bekend staat.

Dutch Dream Group heeft in een eerdere fase Nautic Capital bijgestaan bij de overname van Holland Sport Boat Centre (HSBC).

Stormer, oorspronkelijk actief in zowel de zakelijke als particuliere markt, heeft geleidelijk de nadruk gelegd op de productie en verkoop van aluminium werkboten. Recentelijk afgesloten contracten met de Koninklijke Marine en Rijkswaterstaat illustreren deze verschuiving naar de zakelijke markt.

Met het oog op een toegespitste focus op de zakelijke markt heeft Stormer besloten de pleziervaartdivisie over te dragen aan Holland Sport Boat Centre (HSBC), een gespecialiseerde speler in de particuliere markt.

HSBC, gevestigd nabij Zeeburg, Amsterdam, en actief sinds 1965, brengt daarmee de thuisbasis van Stormer’s pleziervaartmodellen terug naar Amsterdam, waar veel Stormer-boten varen. Dit betekent dat Amsterdamse Stormer-eigenaren service en onderhoud binnen handbereik hebben.

Richard Gramser van Stormer: “We zijn verheugd over deze nieuwe stap en hebben het volste vertrouwen in Holland Sport Boat Centre. Deze verandering belooft nieuwe kansen voor de leisuretak, waarvan we zeker zijn dat onze klanten zullen profiteren.”

Bovendien draagt HSBC’s expertise en toewijding aan elektrisch varen bij aan een schonere toekomst voor varen in een Stormer, in lijn met de duurzaamheidsdoelstellingen van Amsterdam.

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct