Verkoopbegeleiding RTV Monitor

Abderrahim (Ab) Ait Ben Moh van RTV Monitor verkocht zijn bedrijf aan SoundAware, maar hij blijft betrokken. Abderrahim blijft bij RTV Monitor voor een gedeelte van zijn tijd een actieve rol vervullen en daarnaast gaat hij zich verder focussen op zijn andere activiteit als Managing Partner bij Zoom Media.

Overnamespecialist Dutch Dream Group kwam in beeld op het moment dat er interesse werd getoond in RTV Monitor door meerdere partijen.

Dutch Dream begeleidde Abderrahim (Ab) Ait Ben Moh bij de verkoop van RTV Monitor aan SoundAware Media Monitoring, onderdeel van het team voor deze transactie waren onder andere Alois Dee en Kristian de Graaf.

Over het proces

Abderrahim geeft aan dat hij erg te spreken is over Dutch Dream Group. “De historie van RTV Monitor maakte deze overname wat complex. Alois Dee en Kristian de Graaf hebben een informatiememorandum opgesteld en die gepresenteerd aan geïnteresseerde partijen. Tijdens het gehele proces ben ik intensief bijgestaan en ik ben erg te spreken over de kundige wijze van gesprekken, de onderhandeling en de contractuele afwikkeling.” Ook de match in cultuur en ambitie met SoundAware Media Monitoring is er duidelijk: “De uitgebreide en betrouwbare infrastructuur van SoundAware past perfect bij onze diensten. We kunnen meer radio en tv kanalen verbinden en onze markten verbreden, waaronder ook buiten Nederland.”

Naast RTV Monitor, heeft SoundAware Media Monitoring ook TRCKTrace en Adfact overgenomen. SoundAware Media Monitoring geeft verder vorm aan zijn Europese ambities met deze overnames. Alle bedrijven worden onderdeel van de SoundAware Group, waarin ze onafhankelijk blijven opereren en ook kunnen profiteren van elkaars technologie en infrastructuur.

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct