Verkoopbegeleiding Videobutler

Remko Brilman verkocht een meerderheidsbelang van zijn in 2007 opgerichte bedrijf Videobutler aan Wortell. Videobutler maakt samenwerken op afstand mogelijk door video-vergaderingen. Inmiddels worden er jaarlijks meer dan 21.000 videovergaderingen gefaciliteerd. Wortell is een deelneming van Holland Capital, een private equity investeerder met veel ervaring in de ICT markt.

Dutch Dream Group heeft Remko Brilman begeleidt bij de overname door Wortell Intelligent Communications. “Ik ben zeer tevreden met het bereikte resultaat”, aldus Remko. “Door de gekozen overnamestructuur heb ik de kans om als ondernemer / directeur nog een paar jaar mijn bedrijf verder te laten groeien samen met het ervaren en gedreven team van Wortell”.

Met de acquisitie van Videobutler, neemt Microsoft-partner Wortell een positie in de digitale vergaderdiensten als boardroom- en meetingroom-as-a-service. Wortell heeft ruim 1,6 miljoen mensen gemigreerd naar Office 365. Deze mensen hebben de mogelijkheid om met Microsoft Teams digitaal te vergaderen. Vanwege dit toenemende gebruik van videovergaderingen biedt een dienst zoals Videobutler die videovergaderingen proactief beheert en ondersteunt de uitkomst voor Wortell.

 

Plan een gesprek

Interesse in een kennismaking en nadere inventarisatie van de invalshoeken en mogelijkheden voor jouw bedrijf? De koffie staat altijd klaar op onze kantoren! Neem vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct