Nationale overname dag 2023

Of je nu een bedrijf wilt verkopen of juist een bedrijf wilt overnemen – de waardebepaling is een cruciaal onderdeel van het koop- of verkoopproces. Wij verzorgen een workshop over dit thema tijdens de Nationale Overname dag van Brookz – platform voor bedrijfsovername. Veel ondernemers hebben wel een beeld door met vuistregels te werken of werken met inzichten die ze vanuit hun netwerk of de media hebben gekregen. Wij gaan jou daar praktisch toepasbare inzichten aan toevoegen uit onze dagelijkse praktijk.

Hoe kan je als ondernemer de waarde van je bedrijf verhogen op korte en op de langere termijn? We geven in deze workshop natuurlijk een beknopt overzicht van de meest gehanteerde waarderingsmethoden. En we verdiepen vervolgens op wat deze methodes voor jou betekenen. Wat zijn de belangrijkste factoren (value drivers) die de waarde van een bedrijf bepalen? Onder andere je management team, klanten, producten en innovatie spelen daarin een rol. Maar denk hierbij tegenwoordig ook aan de ESG-factoren. Daarbij is met name duurzaamheid steeds nadrukkelijker aanwezig in waardebepalingen. Waarbij vaak blijkt dat mkb-ondernemers onvoldoende zicht hebben op de impact van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op de waarde van hun bedrijf. We geven je inzicht hoe dat in jouw praktijk van toepassing kan zijn.

Meld je via ons aan en ontvang korting voor tickets! Aanmelden kan via: Nationale Overnamedag Tickets, don, 6 apr. 2023 om 12:00 | Eventbrite

Solliciteer direct