Netwerkbijeenkomst

7 juni geven wij weer een netwerkbijeenkomst.

Met jouw kennis, ervaring en netwerk behoor je tot hét ondernemend talent van Nederland. Of je nu als ervaren of aankomend ondernemer, investeerder of netwerkrelatie naar onze netwerkbijeenkomst komt: je zal zekerinspiratie opdoen over groei. Op deze netwerkbijeenkomst gaan we jou inspireren met verhalen van ondernemers waaraan wij mee hebben mogen “schrijven”.

Om te groeien is focus op aan je bedrijf werken essentieel. We hebben hiervoor een inspirerende ondernemer gevraagd die door onze MKB partner KplusV is bijgestaan. Daarnaast vinden we het een eer dat Onno Cijffers zijn ervaring met ons gaat delen. Na zijn Management Buy In heeft hij Jewel getransformeerd op basis vaneen heldere groeistrategie.

Om ondernemers te kunnen ondersteunen met bijvoorbeeld een Buy&Build strategie is financiering essentieel. Hoe financier je de groei van je bedrijf als je huisbank niet thuis geeft? We delen onze ervaringen en gaan met jullie in gesprek hierover.

Uiteraard is het team van onze recruitment partner Personal Best aanwezig. Voor zowel investeerders als ondernemers zoeken zij ondernemend toptalent om het management te versterken.

Aanmelden kan via Eventbrite, klik hier.

Solliciteer direct