Oriëntatie op bedrijfsovername: Buy&Build voor het MKB

Begin uw werkdag goed met een kop koffie en een interactieve Webinar. We gaan het hebben over groei- en innovatiestrategie, zowel organisch dan wel via overnames. Hoe vormt u in geval van overname(s) voor een heldere acquisitiestrategie? En hoe zorgt u ervoor dat het management op de beoogde ontwikkelingen is berekend? Allemaal vragen die bij het gros van het ambitieuze MKB+ spelen, maar welke niet altijd de tijd, inhoudelijke aandacht en gestructureerde aanpak krijgen die zij vereisen.

Wij spreken deze onderwerpen graag in een persoonlijke en interactieve sessie door. Op basis van relevante vraagstukken of uitdagingen binnen uw bedrijf. We vragen u hiervoor als onderdeel van de aanmelding enkele vragen op hoofdlijnen te beantwoorden. Op basis hiervan zullen wij voor een zo compleet en dynamisch mogelijke samenstelling zorgen. En bij teveel aanmeldingen plannen wij gewoon op korte termijn een extra sessie.

Als het bovenstaande uw zinnen prikkelt en aansluit bij actuele vraagstukken in uw bedrijf, schrijf u dan kosteloos in bij een van onze webinars. De webinars worden gegeven op de volgende dagen:

  • Donderdag 16 maart
  • Dinsdag 13 juni
  • Dinsdag 12 september
  • Donderdag 14 december

We ontmoeten u graag digitaal! Meld  je aan op Eventbrite, via onderstaande link:

Oriëntatie op bedrijfsovername: Buy&Build voor het MKB Tickets, Meerdere data | Eventbrite

Solliciteer direct