Nieuwe partner voor Dutch Dream Group in Arnhem

Na vanuit haar vestigingen in Amsterdam en Rotterdam een sterke groei te hebben gerealiseerd, bouwt Dutch Dream Group (‘DDG’) nu ook actief aan haar team in Arnhem, onder aansturing van ervaren (associate) partner Michiel Galema. Om ondernemingen in de regio Zuidoost-Nederland nóg beter van dienst te kunnen zijn. DDG bediende haar klanten reeds vanuit een gedeeld kantoor met samenwerkingspartner KplusV in Arnhem. De nieuwe partner voor Arnhem brengt zowel M&A- als directie-ervaring binnen het MKB met zich mee. Dit sluit naadloos aan op de wens van DDG om dicht bij de klant te staan en gemakkelijk te kunnen schakelen tussen verschillende vraagstukken.

Michiel Galema heeft een track record als CFO van prijswinnende groeibedrijven. Hij zet zijn ervaring in financieel beleid en transacties graag in om ambitieuze ondernemingen te helpen in verschillende strategische slagen, waaronder M&A. ”We zien dat veel directies druk zijn met het aansturen van lopende zaken en dat het hen helpt om bij strategische waardestappen iemand van buiten de organisatie naast zich te hebben, om te agenderen en begeleiden”, aldus

Galema.

Kantoor Arnhem is gevestigd op IPKW Cleantech Campus. Gelegen op de splitsing van de Nederrijn en de IJssel, het kruispunt van twee belangrijke levensaders voor het Nederlandse MKB, symbolisch voor de positie van DDG: naast de ondernemer. IPKW, het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland, is een 90 hectare grote werklocatie die duurzame bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Vandaar dat partnerbedrijf KplusV ook specifiek op deze locatie gevestigd is. Samen werken we onder het motto ‘Toekomstklaar Ondernemen’ voor een breed scala ambitieuze, innovatieve ondernemers. DDG Arnhem richt zich op een brede regio: Gelderland, Overijssel en het noordoosten van Brabant.

 

“We zien dat het MKB naast expertise en netwerk, vooral ook actiegerichte ondersteuning zoekt bij strategische groeistappen” zegt Nick Pals, mede-directeur van DDG. “Via een voet aan de grond in Arnhem kunnen we beter invulling geven aan de vraag vanuit deze diverse en ondernemende regio.”

Over Dutch Dream Group

Wij werken voor ambitieuze MKB bedrijven en ondernemend toptalent. In al onze activiteiten zijn we gericht op het creëren van zichtbare waardegroei door ondernemerschap. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf is diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Samen maken wij jouw plannen werkelijkheid. Spelen er in jouw bedrijf vraagstukken omtrent bedrijfsovername, financiering, management versterking of toekomstklaar ondernemen in bredere zin? Onze adviseurs maken graag nader kennis en inventariseren vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het doel is altijd helder en eenduidig: het realiseren van jouw ondernemersdroom!

Actuele vraagstukken binnen jouw bedrijf die vragen om een frisse blik? Benader Michiel gerust voor een vrijblijvende inventarisatie, via m.galema@dutchdreamgroup.nl of +31614359727.

Een algemene vraag, of wil je ook aansluiten bij Dutch Dream Group? Neem dan contact op met Nick Pals via n.pals@dutchdreamgroup.nl of +31611332431.

Solliciteer direct