Michiel Galema

Associate Partner Arnhem

Michiel is afkomstig uit een ondernemersfamilie met een boerenachtergrond en horeca-invloeden. Met een achtergrond in Technische Bedrijfswetenschappen en Finance, heeft Michiel gewerkt als CFO bij innovatieve bedrijven, waar hij prijswinnende producten introduceerde en fusies en overnames begeleidde. Sinds de zomer bij DDG, voelt hij zich thuis in het ondernemersgerichte, ambitieuze team, waar hij zich richt op het stimuleren van groei in de regio Arnhem en Achterhoek. Hij is woonachtig in Doetinchem met zijn vrouw, drie kinderen, drie schapen en twee kippen. In zijn vrije tijd speelt hij voetbal, en fiets hij. Daarnaast geniet hij van klassieke muziek en is actief betrokken bij de medezeggenschap van de school en de kerk.

Waar kan je Michiel voor bellen

Michiel heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van fusies en overnames, van strategische planning tot uitvoering. Met een achtergrond in finance en ervaring als CFO, kan Michiel adviseren over financiële strategieën, analyses en investeringsbeslissingen. Michiel kan helpen bij het structureren en bijschaven van ondernemingsplannen en het professionaliseren van financiële processen binnen organisaties voor langetermijnwaarde. Als adviseur voor innovatieve bedrijven heeft Michiel een scherp oog voor strategische groeimogelijkheden en kan hij helpen bij het ontwikkelen van groeistrategieën die waarde creëren.

Samen werken aan waardegroei?

Benieuwd naar je huidige ondernemingswaarde, en hoe we deze gezamenlijk kunnen optimaliseren door een toekomstgerichte aanpak?

Laat je gegevens achter dan nemen we spoedig contact met je op voor het plannen van een nadere kennismaking en inventarisatie.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct