Thexton Armstrong en Dutch Dream Group gaan samenwerking aan!

Thexton Armstrong en Dutch Dream Group gaan samenwerking aan

DEN HAAG, 13 juni 2018 – Thexton Armstrong en Dutch Dream Group zijn onlangs een landelijke samenwerking aangegaan. Door samen te werken willen Thexton Armstrong en Dutch Dream Group ondernemers de juiste ondersteuning bieden om hun kansen op een succesvolle verkoop van hun onderneming te verhogen.

Met de samenwerking kan Dutch Dream Group, die ondernemers adviseert over bedrijfsovername en bemiddelt voor ondernemingen in het MKB, ondernemers een oplossing bieden wanneer hun onderneming nog niet geoptimaliseerd is voor overname. Thexton Armstrong, die ondernemers begeleidt bij het verkoopklaar maken van hun onderneming, kan door de samenwerking ondernemers een optimale oplossing bieden voor het vinden van een juiste koper en het begeleiden van het onderhandelingsproces. Beide bedrijven profiteren van een nog breder netwerk van ondernemers die zoeken naar ondersteuning bij de voorbereiding en verkoop van hun bedrijf.

Coen Vleesenbeek, algemeen directeur van Thexton Armstrong Nederland.

“Wij zijn geen overnamespecialisten en de samenwerking met Dutch Dream Group geeft onze klanten toegang tot een ervaren en landelijke partner,” vertelt Coen Vleesenbeek, algemeen directeur van Thexton Armstrong Nederland.
“Adviseurs van Dutch Dream Group en Thexton Armstrong werken nauw samen tijdens het voorbereidingstraject zodat het zoektraject naar een koper zonder vertragingen kan starten zodra de ondernemer het groene licht geeft. Dutch Dream Group verzorgt vervolgens de onderhandelingen met een koper en de daarmee gepaard gaande contracten. Door samen te werken met een ervaren partij als Dutch Dream Group kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn,”
 aldus Vleesenbeek.

MKB-adviseurs

‘Laat de onderneming voor je werken’ is het motto van Thexton Armstrong, ook als de onderneming verkocht gaat worden. Nu de economie weer aantrekt denken meer ondernemers aan het verkopen van hun bedrijf. Maar in de praktijk zien Thexton Armstrong-adviseurs dat in veel gevallen zowel de onderneming als de ondernemer zelf nog niet klaar zijn voor verkoop. Het bedrijf is sterk afhankelijk van de betrokkenheid van de ondernemer en de onderneming is onvoldoende winstgevend. Een goede voorbereiding heeft veel invloed op de verkoopbaarheid en uiteindelijke opbrengst van de onderneming. Thexton Armstrong-adviseurs begeleiden ondernemers in een door Thexton Armstrong ontwikkeld traject om de ondernemer én de onderneming stap voor stap naar het overnamemoment te laten groeien. De adviseurs nemen hierbij de regie, zodat de ondernemer zich kan blijven concentreren op de reguliere ondernemingsactiviteiten.

Specialisten voor bedrijfsoverdracht

Dutch Dream Group ondersteunt en ontzorgt ondernemers die hun bedrijf willen verkopen én met een gerust hart willen overdragen. De ondersteuning is praktisch: door het grote netwerk is Dutch Dream Group in staat bevlogen ondernemers en betrouwbare investeerders te vinden. Tegelijkertijd is de aanpak holistisch: ze focussen zich niet uitsluitend op de prijs, de continuïteit of de structuur van de overname.
“Wij leggen de nadruk op wat de ondernemer belangrijk vindt en dat heeft vaak net zo veel te maken met gevoel als met tastbare zaken.“ aldus John Geenen, directeur en senior adviseur bij Dutch Dream Group. “Door samen te werken met Thexton Armstrong kunnen we MKB-bedrijven die wel openstaan voor bedrijfsoverdracht maar hier nog niet klaar voor zijn een unieke partij bieden.”

Solliciteer direct