Ervaren no-nonsense ondernemer

PROFIEL OPDRACHTGEVER

Eerlijk, energiek, zeer gedreven, hardwerkend en positief. Handelt informeel, maar wel resultaatgericht. Heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ambitieus, wil graag zijn capaciteiten gebruiken om te bouwen aan een succesvolle onderneming. Een ondernemer met een eigen, herkenbare identiteit. Doet dit niet zonder een toegewijd team.

 Werkervaring

Vanaf zijn jonge jaren actief geweest in de groothandel, in 25 jaar doorgegroeid tot algemeen directeur van een bedrijf met €40 mln. omzet. Na verkoop aan een strateeg nu enkele jaren op een verantwoordelijke functie in loondienst, maar mist het ondernemerschap! Kandidaat beschikt over toereikende eigen middelen.

Opleiding

Tijdens en na de middelbare school heeft deze kandidaat zich ontwikkeld tot een ervaren ondernemer die heeft bewezen dat hij resultaten kan leveren.

 Specialiteit

  • Verandering, professionalisering en groei van mens en organisatie.
  • Generalist met focus op resultaten in de ruimste zin van het woord. Is in staat problemen op te lossen en structuur aan te brengen. No-nonsense en proactief.
  • Teamspeler die met veel enthousiasme en drive samen met een team toegewijde medewerkers het bedrijf naar grotere hoogte wil brengen.

PROFIEL GEZOCHT BEDRIJF

Branche: handels/productie-onderneming. Het bedrijf is in de basis gezond en heeft een begrijpelijk product. Kwaliteit, eigen identiteit en persoonlijke aandacht zijn belangrijke pijlers en onderscheidende waarden voor het bedrijf. Een familiebedrijf behoort zeker tot de mogelijkheden.

 Cultuur

Gedrevenheid, wil om met elkaar te winnen en groeien. Geen 9-5 mentaliteit. Open voor nieuwe ideeën en creativiteit, ruimte om te ondernemen. Of bedrijf dat behoefte heeft aan nieuwe dynamiek, inzichten en groeistrategieën.

Type klanten

  • Nationaal/Internationaal
  • B2B/B2C

 Regio vestiging

Randstad

 Grootte

Niet van belang

Levensfase

Volwassen met solide basis en ruimte voor groei

Soort overname

Gedeeltelijke overname, bij voorkeur met partner-aandeelhouder meerjarig aan boord om gezamenlijk de onderneming verder te brengen

 

Profielnr.
OPDE-111
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct