Gezocht ter overname/participatie: IT-dienstverlener gericht op (niche)hosting

De organisatie betreft een IT-onderneming gespecialiseerd in niet-standaard klantoplossingen. Zij richten zich op compromisloze IT-continuïteit. De onderneming is al decennia lang actief op de Nederlandse markt en wordt aangestuurd door meewerkende ondernemers. Middelgrote speler met sterk technisch georiënteerde medewerkers. Open organisatie met een sterk betrokken team, dat de organisatiewaarden uitdraagt. Gericht op het bieden van uitdaging en ontwikkeling, lange termijn focus, NEN-7510, ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd.

Huidige activiteiten:
Gespecialiseerd in klantspecifieke cloud-oplossingen. Niche speler gericht klantgroepen waar IT-continuïteit cruciaal is in de bedrijfsvoering.

Trackrecord:
Langjarig en duurzaam trackrecord. Zowel in B2B als bij (semi)overheid. Langjarige arbeids- en klantrelaties.

Toegevoegde waarde:
Ontzorging, continuïteit naar de toekomst, goed in staat om focus aan te brengen in de organisatie.

Ambitie:
De ambitie is geformuleerd om een specialisatie in meerdere niches op te bouwen, door nieuwe marktsegmenten toe te voegen aan de bestaande. Bij de groei hoort tevens het versterken van de medewerkersbasis.

Cultuur:
Betrouwbaar, onafhankelijk, professioneel, informele werksfeer, betrokken.

Regio vestiging:
In een straal van maximaal 45 minuten vanaf Utrecht. Intentie is om – op termijn – de locaties fysiek te integreren, in deze regio.

Type klanten:
Zakelijke klanten, professionele gebruikers, kennisinstellingen, overheden.

Grootte:
Recurring hosting omzet tussen € 500.000 – € 1.500.000.

Levensfase:
Organisatie en mensen moeten verder ontwikkeld en uitgebouwd worden voor (versnelde) groei. Beheersprocessen moeten verder afgestemd en geoptimaliseerd worden.

Profielnr.
BP4106-066
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct