Internationaal wervingsbureau gespecialiseerd in talen

De onderneming is een internationaal wervingsbureau dat professionals helpt om hun carrière in het buitenland te ontwikkelen. De focus ligt op het vinden van talenten die specifieke talen spreken en in staat zijn om hun werk in die talen uit te voeren. De ondernemers willen de onderneming verkopen omdat ze zich willen richten op andere activiteiten. De onderneming is sterk gegroeid en dit vereist een ander soort ondernemerschap.

De onderneming 

De onderneming onderscheidt zich met een unieke end-to-end wervingsdienst aan en ontzorgt werkzoekenden en klanten met relocatie-ondersteuning, naadloze onboarding en langdurige after-sales en after-hire ondersteuning. Het bedrijf heeft een succesvol trackrecord met achtvoudige omzetgroei in vier jaar en een flexibel businessmodel aangepast aan lokale markten en taalvereisten. Dit toont hun vermogen om te groeien en zich aan te passen aan diverse klantbehoeften.

Locatie

De onderneming is niet locatie gebonden.

Personeel

Het internationale team bestaat uit 25 freelancers (22,8 FTE)
exclusief de eigenaren.

Kansen

• Uitbreiding naar nieuwe geografische markten;
• Integratie met de reisbranche;
• Uitbreiding naar verschillende functies;
• Intensiveren van sales en marketing activiteiten;
• Uitbreiden van het wervingsteam;
• Aannemen eigenpersoneel.

UPS’s / Investeringsoverwegingen

Vrijheid & Flexibiliteit
• De onderneming beheert moeiteloos langdurige relaties met klanten en haar zzp’ers op afstand, wat de onderneming de vrijheid en flexibiliteit biedt om uit te breiden en te verhuizen.
Meertaligheid & Positionering
• De onderneming heeft zich gevestigd als een wervingsorganisatie met een krachtig internationaal team en een uitgebreid buitenlands netwerk.
Schaalbaarheid
• De onderneming heeft geen groot kantoorpand, geen vaste medewerkers, en geen financiële verplichtingen, hierdoor kan het makkelijk verder opschalen.
Servicegericht
• De onderneming is een allesomvattende recruitmentdienst. Het bedrijf levert uitstekende service, wat resulteert in een groot aantal terugkerende klanten.
Groeipotentie
• Er is genoeg groeipotentie in de bestaande geografische regio’s & diensten en daar buiten.

Financiën

De omzet heeft een verachtvoudiging gezien van € 366.322 in 2019 naar € 2.866.593 in 2022. In 2022 zat de brutomarge op een niveau van 52,2% en het EBITDA-niveau op 37,8%.

Reden Verkoop

Vanwege de snelle groei van de onderneming in de afgelopen jaren, is er behoefte aan een ander type ondernemerschap. Om dit mogelijk te
maken hebben de huidige ondernemers besloten om zich terug te trekken uit de onderneming en deze te verkopen, zodat ze zich kunnen
concentreren op andere activiteiten.

Aanbod

De onderneming zal aangeboden worden via een activa/passiva transactie. De huidige eigenaren zijn bereid een goede overdracht te
ondersteunen. De voorwaarden en condities zijn onderwerp van overleg.

Interesse? Neem contact op met John Geenen +31 (0)6 27 08 55 54, j.geenen@dutchdreamgroup.nl of Sven Zondervan +31 (0)6 27 08 55 69, s.zondervan@dutchdreamgroup.nl

Profielnr.
BP4215-053
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct