Revolutionaire onderneming met focus op robotisering in de landbouwsector zoekt financiering voor ontwikkeling demorobots (BP4217-113)

De onderneming brengt een revolutie teweeg in de agrarische sector met robots die de noodzaak voor personeel en pesticiden verminderen, en tegelijkertijd waardevolle landbouwdata verzamelen. Met een financieringsbehoefte van €2.500.000 voor het ontwikkelen van demomodellen, verwacht de onderneming vanaf 2026 autonome groei te realiseren, gefinancierd door eigen cashflow, en staat open voor diverse financieringsvormen, waaronder uitgifte van aandelen en leningen.

De onderneming is jong maar vooruitstrevend en neemt een voortrekkersrol op zich binnen de robuuste Nederlandse roboticamarkt. Met de ontwikkeling en productie van zowel de hardware als de software in eigen beheer, is het bedrijf op weg om een leidende positie te bemachtigen in zijn actieve marktsegment. De eerste robot is gelanceerd in 2021 en de onderneming beschik per 2023 over de capaciteit om twee productie eenheden te produceren.

Interesse of meer willen weten? Neem contact op met Rein Bos (rein.bos@dutchdreamgroup.nl / +31 (0)6 34 34 887 65).

 

Profielnr.
BP4217-113
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct