Technische groothandel met voorraad

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorraadhoudende groothandel in technische producten. Het doel van de opdrachtgever is om middels een samenwerking of overname haar product assortiment uit te breiden en/of te verbreden, zodat toekomstige risico’s meer gespreid worden.  Voorkeur gaat uit naar een onderneming met een eigen pand met buitenterrein en magazijn met onbenutte ruimte. Onbenutte ruimte zal gebruikt worden om de eigen voorraad op te slaan en voor goederenopslag. 

Onderneming

Voorraadhoudende handelaar in technische producten, geschikt voor onder meer de olie en gasindustrie (petrochemische), energiesector, machine en apparatenbouw en installatietechniek. Het bedrijf opereert als een projectleverancier, gespecialiseerd in het op maat leveren van een pakket aan producten voor een volledig project. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar actief zowel nationaal als internationaal.

Gezochte onderneming

Een voorraadhoudende groothandel van technische producten. De beoogde groothandel opereert ten behoeve van B2B klanten met een nationale en internationale achtergrond, waarbij men vanuit het eigen magazijn service- en klantgericht werkt. 

Type klanten

B2B klanten met een nationale en internationale achtergrond.

Regio

De onderneming bevindt zicht binnen een straal van 50km rondom Rotterdam

Grootte

De onderneming heeft een omzet groter dan € 1 Miljoen met een EBITDA van 5-10%. De omzet wordt behaald met een team van circa 3-5 medewerkers

Type overname

Het uitgangspunt is een aandelenparticipatie of overname.

Profielnr.
BP4209-013
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct