Hossein Mahmoud

Associate Partner

Geboren in Iran en opgegroeid in Nederland, begrijpt hij als geen ander hoe je het beste uit twee verschillende culturen kunt combineren en benutten. Als iemand die afkomstig is uit een ondernemersfamilie in de kunststofproductie, is ondernemen hem met de paplepel ingegoten. Het verlangen om zelf een onderneming te starten, heeft hem ertoe aangezet Polymeerchemie te studeren. Met die diepgaande kennis heeft hij vervolgens zijn eigen bedrijf opgezet, waarbij hij een unieke combinatie van wetenschappelijke expertise en zakelijk inzicht heeft benut om duurzame groei te realiseren.

Zijn achtergrond en ervaring hebben hem niet alleen gevormd als een resultaatgerichte professional, maar ook als iemand die de uitdagingen en kansen van het ondernemerschap diepgaand begrijpt. Door zijn ervaring in het succesvol leiden van een startup—van de oprichting tot en met de uiteindelijke overname—heeft hij waardevolle lessen gehad over wat er nodig is om een onderneming te laten floreren. Hij heeft strategische investeringen weten aan te trekken, teams opgebouwd die perfect op elkaar waren afgestemd, en solide zakelijke modellen ontwikkeld die zijn gebaseerd op intellectuele eigendommen en strategische samenwerkingen. Hij is woonachtig in Houten met zijn vrouw, twee kinderen. In zijn vrije tijd speelt hij graag potje schaken.

“Gedreven door mijn passie voor innovatie en groei, voel ik een sterke motivatie om mijn kennis en ervaring in te zetten om andere ondernemers te ondersteunen. ”

Waar kun je Hossein voor bellen?

Met zijn uitgebreide ervaring in het succesvol opbouwen en leiden van een startup—van de oprichting tot de uiteindelijke overname—heeft hij diepgaande kennis opgedaan van wat er nodig is om een onderneming te laten excelleren. Of het nu gaat om strategische begeleiding, het stimuleren van groei en waardevermeerdering, of het adviseren bij aan- of verkooptrajecten, hij is ervan overtuigd dat echte meerwaarde alleen ontstaat wanneer men zelf door het volledige proces is gegaan. Daarom biedt hij ondernemers zijn expertise aan als strategisch klankbord, ondersteunt hij hen bij het nemen van cruciale beslissingen, en helpt hij hen bij het realiseren van hun ambities, gedreven door zijn eigen praktijkervaringen.

Samen werken aan waardegroei?

Benieuwd naar je huidige ondernemingswaarde, en hoe we deze gezamenlijk kunnen optimaliseren door een toekomstgerichte aanpak?

Laat je gegevens achter dan nemen we spoedig contact met je op voor het plannen van een nadere kennismaking en inventarisatie.

Neem vrijblijvend contact op

Solliciteer direct