Handelsonderneming in medische of orthopedische hulpmiddelen, pharma

Gezocht wordt een groothandel (met productie). De onderneming is nationaal georiënteerd op B2B klanten en ziet internationale kansen.

De onderneming
Onze relatie is op zoek naar een onderneming om haar bestaande activiteiten mee te diversifiëren. Gezocht wordt een onderneming die uitgebouwd kan worden door onder andere de kennis en ervaring van de koper in te zetten. Internationale groei is daarbij een van de speerpunten.

Cultuur gezochte onderneming
De onderneming heeft een focus op B2B klanten. Het team van de onderneming heeft gespecialiseerde kennis in huis. De onderneming zal naar verwachting zelfstandig blijven opereren. De directie van de onderneming ziet dat er kansen liggen in de markt die ze samen met een slagvaardige professionele business partner beter kan realiseren dan zelfstandig.

Regio
Nationale oriëntatie. Koper is gevestigd in Noord-Holland.

Grootte en netwerk
Er moet een kwalitatief goed team met kennis van haar markt aanwezig zijn. Omzet vanaf 4 miljoen euro. De onderneming heeft een goede (internationale) supply chain.

Type overname
Uitgangspunt is een volledige overname. Een meerderheidsbelang is bespreekbaar indien de huidige eigenaar een groeipartner zoekt.

Profielnr.
BP4154- 079
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct