Heel Nederland

Profile
Profile
Branche
Employees
Employees
Revenue
Revenue
Onze cliënt is een vooraanstaande installateur, met een uitgebreide track record en expertise in Ontwerp, Realisatie, Beheer & Exploitatie, Contamination Control, Prefabricage, Gebouwautomatisering, Building Information Modeling, Beveiligingstechniek, en Klimaatmetingen.
Voor een snelgroeiende relatie in de verpakkingsindustrie zijn wij op zoek naar groothandels met aanvullende activiteiten. De cliënt wenst verdere schaalgrootte te bereiken door  autonome groei, mogelijk in combinatie met strategische acquisities.
De koper is een Nederlandse gevestigde leverancier van SaaS-CRM oplossingen en wil gezamenlijk met de verkopende partij een consolidatieslag in de markt realiseren door haar CRM oplossing op te schalen.
Gezocht wordt een groothandel (met productie). De onderneming is nationaal georiënteerd op B2B klanten en ziet internationale kansen.
Een participatiemaatschappij met een investeringsstrategie die is gericht op opvolgings-vraagstukken, bedrijfsovernames en groeifinanciering.
Voor een jonge en groeiende facilitair dienstverlener met een sterke positie in het onderwijs alsmede bij VVE’s, zijn wij op zoek naar partijen die zich willen aansluiten/ter overname zijn.
Ruime ervaring binnen de branches food, zakelijke dienstverlening, maakindustrie, handel en distributie. De participatiemaatschappij zal een meerderheids- of een substantieel minderheidsbelang binnen het bedrijf verkrijgen.
Investeert in middelgrote technische, consumentengoederen en ICT gerelateerde bedrijven met een bewezen positie.
Innovatieve leverancier van bakkerijproducten welke zich onderscheidt door hoge kwaliteit, klantgerichtheid en maatwerk bij de hogere volumes Groeikansen bevinden zich door procesoptimalisatie door te voeren en verbreding van het aanbod aan bestaande klanten

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct