Technisch gedreven, B2B maakbedrijf

Algemeen

Twee partners met een sterk management trackrecord, die hebben bewezen de groei en professionalisering van organisaties te kunnen realiseren. Zoeken een bedrijf dat klaar is voor de volgende stap, bijvoorbeeld in de vorm van diversificatie of internationale expansie. Export is een pré. Een relatief complex product of productie oplossing, bij voorkeur actief in een niche of met een eigen IP.

Onderneming

De twee partners, beiden met een sterk track record, hebben een gedeelde passie voor techniek. Waar de een getypeerd kan worden als de echte ondernemer en de ander als een daadkrachtige bouwer, vullen ze elkaar goed aan. Aan de ene kant een creatief, praktijk gericht persoon, die mensen meekrijgt. Aan de andere kant een analytisch, strategisch en gestructureerd denker, die resultaten levert.

Unique selling point

De bewezen sterke combinatie van een creatief en praktijk gerichte ondernemer met een analytisch bouwer die resultaat levert.

Gezochte onderneming

Technisch gedreven industriële onderneming, met een duidelijk onderscheidend vermogen. Een relatief complex product, bij voorkeur in een niche. Actief in een B2B afzetmarkt, waarin hoge kwaliteitseisen of regelgeving een grote rol spelen. Platform heeft ruimte voor groei of potentie voor diversificatie naar andere eindmarkten en/of productontwikkeling in eigen segment.

Cultuur

Het bedrijf stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten, wil groeien, zowel in haar klantoplossingen als internationaal. Ruimte om te excelleren.

  • Middelgroot bedrijf
  • Tussen de 35-120 FTE
  • Tussen de 10-40 miljoen omzet

Levensfase

Gezond bedrijf, klaar voor de volgende stap. Ruimte voor groei: regionale/internationale expansie, nieuwe activiteiten, professionalisering of digitalisering.

Type klanten

De onderneming focust zich op B2B.

Regio

Randstad.

Grootte

35-120 FTE

Type overname 

Meerderheidsbelang of volledige overname

Profielnr.
OPDG-121
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct