Randstad

Profile
Profile
Branche
Employees
Employees
Revenue
Revenue
De onderneming produceert kozijnen, deuren en ramen in opdracht van een divers B2B klantenbestand. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit bouwbedrijven, aannemers en eenmanszaken (ZZP).
Twee partners met een sterk management trackrecord, die hebben bewezen de groei en professionalisering van organisaties te kunnen realiseren. Zoeken een bedrijf dat klaar is voor de volgende stap, bijvoorbeeld in de vorm van diversificatie of internationale expansie.
Voor een groeiend multidisciplinair adviesbureau voor gebieds- en locatieontwikkeling zijn wij op zoek naar partijen die de organisatie op specifieke punten kunnen versterken.
Voor een groeiend multidisciplinair adviesbureau voor gebieds- en locatieontwikkeling zijn wij op zoek naar partijen die de organisatie op specifieke punten kunnen aanvullen en versterken.
Een ervaren allround ondernemer die doortastend problemen aanpakt en oplost. Een teamplayer die samen met het huidige managementteam de koers en stappen bepaalt die gezet moeten worden om de doelstellingen te realiseren.
Commerciële professional met oog voor kans hebbende strategieën en ruime ervaring als ondernemer, manager en teambouwer.

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct