Enthousiaste commerciële ondernemer zoekt: Organisatie waar mensen met passie voor hun vak op een duurzame wijze met elkaar willen samenwerken

PROFIEL OPDRACHTGEVER
Een teamspeler die graag mensen de verantwoordelijkheid geeft om het beste uit zichzelf te halen. Als strategische doener komt hij goed tot zijn recht in een bedrijf dat werkzaam is in een markt waar verandering veelal de enige constante is. Zoekt daarbij de balans tussen opportunisme en de lange termijn om het rendement te kunnen waarborgen voor de toekomst. Klantgerichtheid, kwaliteit en diversiteit zijn de sleutelwoorden om succesvol te blijven.

Werkervaring
Brede managementervaring bij enkele consultancybedrijven Heeft als consultant honderden merken geadviseerd op het gebied van marketing, media & communicatie. De afgelopen 17 jaar actief geweest als zelfstandig ondernemer in bedrijf met 20 werknemers. Verkocht dit bedrijf samen met zijn zakelijk partner in 2017. Sindsdien actief als interim-adviseur en investeerder.

Opleiding
HBO: Communicatie, HEAO Utrecht
WO: Cultuur, Organisatie & Management, VU Amsterdam

Specialiteit
Kan marktontwikkelingen goed vertalen naar de te voeren strategie & positionering van het bedrijf. Is een heldere communicatordie intern een grote focus op de wensen van de klant weet te creëren. Een enthousiaste peoplemanager die mensen makkelijk weet te verbinden aan de missie. Is tegelijkertijd zakelijk en stuurt op rendement.

PROFIEL GEZOCHT BEDRIJF
Branche: Een dienstverlener, sociale onderneming of maakbedrijf. Afkomstig vanuit de dienstverlening vindt hij het ook interessant om met fysiek product aan de slag te gaan.

Organisatie
Bedrijf met een goede naam die echter nog te weinig haar volledige commerciële potentieel benut of juist toe is aan een turn-aroundom ook in de toekomst (maatschappelijk) relevant en financieel gezond te blijven.

Cultuur
Open, betrokken, kwaliteit, positief, energiek, nuchter, resultaatgericht

Type klanten
B2B, B2C

Regio vestiging
Goed bereisbaar vanuit regio Utrecht

Grootte
10 –30 medewerkers

Levensfase
Groei-en volwassenfase

Soort overname
Volledige of gedeeltelijke overname

Profielnr.
OPME-040
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct