Noord-Holland

Profile
Profile
Branche
Employees
Employees
Revenue
Revenue
De gezochte kandidaat is een hands-on, commercieel ingestelde ondernemer (algemeen directeur) die verantwoordelijk zal zijn voor opschaling van de onderneming vanuit een stevige en concrete basis. 
De onderneming is een groothandel in consumentenartikelen (non-food) met innovatieve en sterke merken. De onderneming heeft een sterk assortiment van duurzame kwaliteitsmerken dat verder uitgebouwd kan worden.
Een modern administratie kantoor met klanten uit een gevarieerd aantal sectoren binnen het MKB. De onderneming begeleidt haar klanten bij een tal van financiële werkzaamheden of voert deze voor haar uit.
De eigenaar wil de onderneming overdragen aan een branchegenoot of aan een ervaren en ambitieuze MBI-ondernemer die het bestaande groeipotentieel wil benutten.
Een teamspeler die graag mensen de verantwoordelijkheid geeft om het beste uit zichzelf te halen. Als strategische doener komt hij goed tot zijn recht in een bedrijf dat werkzaam is in een markt waar verandering veelal de enige constante is.

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct