Zakelijke dienstverlening

Profile
Profile
Branche
Employees
Employees
Revenue
Revenue
The company is an innovator, designer, manufacturer and supplier to the mould and die change system industry. The company’s bolt-on, ‘quick change’ systems for plastic moulding and metal stamping lines offer clients significant time and cost savings.
Een modern administratie kantoor met klanten uit een gevarieerd aantal sectoren binnen het MKB. De onderneming begeleidt haar klanten bij een tal van financiële werkzaamheden of voert deze voor haar uit.
Voor een groeiend multidisciplinair adviesbureau voor gebieds- en locatieontwikkeling zijn wij op zoek naar partijen die de organisatie op specifieke punten kunnen versterken.
Een teamspeler die graag mensen de verantwoordelijkheid geeft om het beste uit zichzelf te halen. Als strategische doener komt hij goed tot zijn recht in een bedrijf dat werkzaam is in een markt waar verandering veelal de enige constante is.
Commerciële professional met oog voor kans hebbende strategieën en ruime ervaring als ondernemer, manager en teambouwer.
Dynamische ondernemer met de vaste wil en de energie om obstakels te overwinnen. Moet op een plek zitten waar hij zijn (extraverte) commerciële talenten kan benutten. Behendig in het grijpen van nieuwe kansen. De spil en ontwikkelaar van nieuwe initiatieven.
De onderneming levert hoge toegevoegde waarde met een langetermijnvisie, resulterend in langjarige klantrelaties. Outsourcing klanten is een grote pré.

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct