Facilitair dienstverlener gericht op nichemarkt

Voor een jonge en groeiende facilitair dienstverlener met een sterke positie in het onderwijs alsmede bij VVE’s, zijn wij op zoek naar partijen die zich willen aansluiten/ter overname zijn.

Onze opdrachtgever
De organisatie biedt integrale dienstverlening op het gebied van facility, huisvesting en hospitality met een focus op onderwijs, en detacheert zowel operationeel facilitair personeel als professionals. Tevens bieden zij de mogelijkheid om het facilitair beheer geheel of gedeeltelijk uit te besteden.

Huidige activiteiten
Verzorgen van de uitbesteding van huismeesterdiensten, conciërgediensten, total facility services, facility management, facility servicedesk, gebouwbeheer en projectmanagement voor huisvesting, facilitair, verhuizingen en vastgoed bij onderwijs, overheid en bedrijven.

Toegevoegde waarde
Onder meer verdiepen of verbreden van de flexpool, aandacht voor (ondersteunende) it-diensten naar de klant (eigen facilitair managementinformatiesysteem), buddy-systeem voor vervanging en sparren medewerkers, interne training van medewerkers.

Ambitie
De ambitie die is geformuleerd lijkt lastig realiseerbaar met enkel autonome groei. Derhalve wordt additioneel uitgezien naar schaalvergroting middels overnames/participaties. Doelstelling is om binnen enkele jaren de omzet te verdubbelen.

Profielnr.
BP4115-126
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct