Overig

Profile
Profile
Branche
Employees
Employees
Revenue
Revenue
Onze cliënt is een vooraanstaande installateur, met een uitgebreide track record en expertise in Ontwerp, Realisatie, Beheer & Exploitatie, Contamination Control, Prefabricage, Gebouwautomatisering, Building Information Modeling, Beveiligingstechniek, en Klimaatmetingen.
Voor een snelgroeiende relatie in de verpakkingsindustrie zijn wij op zoek naar groothandels met aanvullende activiteiten. De cliënt wenst verdere schaalgrootte te bereiken door  autonome groei, mogelijk in combinatie met strategische acquisities.
De koper is een Nederlandse gevestigde leverancier van SaaS-CRM oplossingen en wil gezamenlijk met de verkopende partij een consolidatieslag in de markt realiseren door haar CRM oplossing op te schalen.
Een sterk commercieel gedreven ondernemer met brede algemene managementervaring zoekt een productiebedrijf of technische handelsonderneming voor de B2B markt met (internationale) groeipotentie.
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorraadhoudende groothandel in technische producten. Het doel van de opdrachtgever is om middels een samenwerking of overname haar product assortiment uit te breiden en/of te verbreden, zodat toekomstige risico’s meer gespreid worden.
De ondernemer zoekt een bedrijf met een technisch dienstverlenend product met mogelijkheid tot verandering door verbinding. Het levert bij voorkeur een bijdrage aan Vergroening, Innovatie, Duurzaamheid.
De onderneming is een groothandel in consumentenartikelen (non-food) met innovatieve en sterke merken. De onderneming heeft een sterk assortiment van duurzame kwaliteitsmerken dat verder uitgebouwd kan worden.
The company is an innovator, designer, manufacturer and supplier to the mould and die change system industry. The company’s bolt-on, ‘quick change’ systems for plastic moulding and metal stamping lines offer clients significant time and cost savings.
Een modern administratie kantoor met klanten uit een gevarieerd aantal sectoren binnen het MKB. De onderneming begeleidt haar klanten bij een tal van financiële werkzaamheden of voert deze voor haar uit.

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct