Inspirerende, op expansie gerichte leider zoekt ter overname een bedrijf dat diensten en producten levert

De persoon

Dynamische ondernemer met de vaste wil en de energie om obstakels te overwinnen. Moet op een plek zitten waar hij zijn (extraverte) commerciële talenten kan benutten. Behendig in het grijpen van nieuwe kansen. De spil en ontwikkelaar van nieuwe initiatieven. Creëert met zijn team de juiste omstandigheden om zo samen te genieten van de successen. Zijn belangrijkste drijfveren zijn: willen winnen, daar trots op zijn en plezier aan beleven. Een goed renderende en toonaangevende eigen organisatie is het logische resultaat daarvan.

Werkervaring
Brede leidinggevende ervaring bij multinational en kleinere organisatie. Heeft reeds meerjarige ervaring als directeur van een onderneming met >30 mensen. Bewezen succesvol in het uitbouwen van een start –up tot een energieke, innovatieve en klantgerichte organisatie, waar mensen met focus en plezier werken en een goed rendement gedraaid wordt.

Opleiding
WO: Bedrijfseconomie op Rijksuniversiteit Groningen.

Postdoctoraal: Internet op Erasmus Universiteit Rotterdam.

Specialiteit
Door de strategische doelen van de organisatie te benoemen en concreet door te vertalen naar praktische commerciële doelen wordt focus gecreëerd. Zorgt voor omstandigheden waarin het team wil en kan excelleren. Financiële realiteit is de basis voor zijn handelen.

Gezocht bedrijf

Branche
Dienstverlening plus!

Karakteristiek
Een bedrijf dat diensten en producten levert. Men kan denken aan een onderneming die educatieve trajecten ontwikkelt. Of een software ontwikkelaar met een terugkerende klantenportefeuille. Product/dienst heeft hoge meerwaarde. Onderscheidend en herkenbaarheid zijn kenmerken van het aanbod. Het verschil wordt gemaakt door slimme, enthousiaste en positieve mensen die als team werken en door nieuwe technologieën. Onderzoek en analyses zijn de basis van hetgeen wordt aangeboden.

Cultuur
Open, optimistisch, klantgericht, resultaatgericht en dynamisch. Realiseert het beste voor klanten, bedrijf en medewerkers.

Type klanten
BtoB, BtoC

Levensfase
Bedrijf is toe aan een expansiefase.

Profielnr.
OPAL-014
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct