Voor een transporteur met een focus op AGF en bloemen zijn wij op zoek naar een branchegenoot met aansluitende of aanvullende activiteiten.

Potentie
Gespecialiseerde en dynamische transporteur met modern wagenpark en zeer diverse capaciteiten op gebied van vers transport, zoekt uitbreiding in nieuwe geografische markten. Groeikansen bevinden zich onder andere in aanvullend netwerk en operationele optimalisatie.

Profiel target
Gezocht wordt naar gevestigde bedrijven met een aanvullende klantportefeuille in de ons omringende landen, plus eventueel de UK Aanvullende specialistische capaciteiten in het vers transport een plus.

Kans
De potentiële verkoper wordt in beginsel gezocht binnen de groep van bedrijven die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines. De goede positionering van deze onderneming biedt kansen om snel uit te breiden in nieuwe marktgebieden.

Interesse?
Bij interesse horen we graag van u. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever informatie worden gedeeld. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Neem contact op met Nick Pals, 06 – 11332431 n.pals@dutchdreamgroup.nl

Profielnr.
BP4162-109
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct